Capitolul 10

193 25 8
                                    


   Autor pov

Jimin a insistat să conducă el , că să îl poată duce pe Tae in locurile lui preferate . Tae nu zicea nimic desi Jimin îi făcea toate poftele , se simțea ciudat , simțea că se va mai întâmpla ceva rău doar că nu știa ce . Tae i-a zis că o să îl ducă pe el acasă și după se va duce la el acasă. Doar ca Tae adormise , când Jimin a văzut că a adormit l-a dus direct la el acasă . Au ajuns destul de repede , Jimin il lua în brațe pe Tae și îl ducea la el in casa sa se culce cu el dinou. Au intrat în casa și l-a dus direct in camera lui unde l-am pus pe pat și sa aplecat spre urechea lui și i-a spus " ne vom distra de minune " . Tae nu spuseră nimic , chiar daca ar fi spus ceva , chiar daca l-ar fi implorat să se oprească nu s-ar fi oprit.

  De dimineață

   Tae pov

Mă ridic din pat și imi caut hainele care erau împrăștiate prin toată casa , m-am saturat sa fiu jucăria lui sexuala . Încep să mă îmbracă și când să plec Jimin mă trântește de perete.

Ji: De ce vrei sa pleci ?....nu vrei sa mai petreci timpul cu mine ?

Eu: Termină , m-am saturat de jocul asta , m-am saturat sa mă culc cu tine .

Ji: Tae ești bine ?

Eu: Ți se pare că arăt că un om care este bine . Ți zic eu nu sunt , m-am saturat sa fiu o jucărie pentru tine . Prefate că nu ne cunoaștem , veziti de viața ta și eu o sa îmi văd de a mea.

Ji: Nu ești o jucărie . Dar îmi place compania ta.

Eu: Mie nu a ta . Caută pe cineva căruia sa ii pese de tine . Doar lasama in pace. EU NU SIMT NIMIC PENTEU TINE ....nu poți forța un om sa te iubească daca nu te iubește .

Mi-am luat chieile și am plecat . Vroiam sa uit de tot așa că m-am dus într-un loc pustiu și am început să conduc cu viteza . Timp de două ore am condus incontinu , dar trebuia să mă duc acasă că mâine aveam facultate . Păcat că nu avem liber și mâine . Conduc spre casa și în 10 minute ajung , cobor și mă duc la mine în cameră unde mă trântesc în pat .

  Jimin pov

Tae plecase de aproape 3 ore . Eram supărat pe el ....de unde a scornit și prostia asta .Când am spus eu că este jucăria mea sexuala. Stiu că mă iubește așa că m-am hotărât să îl fac gelos.

Eu: Hei Suga am nevoie de o favoare .

Su: Ce sa întâmplat ?

Eu: Tae a zis că sa săturat să fie jucăria mea și că nu mă iubește , așa că m-am gândit să îl fac gelos .

Su: Cum ?

Eu: Find împreună  cu cineva .

Su: Cu cine ?

Eu: Cu J-hope

Su: Crezi că o să fie de acord.

Eu: Nu știu dar o sa vorbesc cu el mâine .

Am sa îți demonstrez că mă iubești , nimeni nu te poate atinge cum te ating eu , ai sa vi că o sa îmi cer sa fac sex cu tine Tae.

De dimineață

    Tae pov

Mă trezesc din cauza alarmei care indică faptul că trebuie sa plec la facultate , mă foiesc prin pat in speranță sa adom dinou , văzând că nu pot să adorm mă ridic si mă duc la baie sa îmi fac rutina de dimineață. Ma imbrac in ceva lejer și îmi iau chieile de la motocicletsi si plec spre facultate. In mai puțin de 6 minute ajung, intru in clasa și îmi văd " prieteni " fiecare la locul lor . Jungkook vroia sa vorbim dar am trecut pe langa el și m-am așezat în bancă singur . Ora începuse si profu întârzia dinou , după 5 minute vine profu . Ora de terminase destul de repede așa ca fund ultima ora am plecat cu toți acasă . Mâine este weekend și trebuie să mă duc la Suga deoarece are ceva important sa se spună .








Surpriza .....sper că va plăcut
662 de cuvinte

Îndrăgostit ForțatWhere stories live. Discover now