3| Feyk yemelere doymuyorum annecim

223 25 72
                                    

Hoseok ve Namjoon el ele karşımızda dururken çığlık atmamak için yastığımı kemiriyordum.

Bugün Sehun'un evinde toplanmaya karar vermiştik ve eve en son gelen onlardı. Zaten Namjoon ve Hoseok her zaman geç kalırdı fakat el ele gelmeleri hepimizi büyük bir şoka uğratmıştı.

"Tepki vermeyecek misiniz? " dedi Namjoon genişçe sırıtırken.

Hepimiz hipnoz olmuş bir şekilde hem yüzlerine hemde birleşik ellerine bakıyorduk. Hiçkimse şoktan çıkamamıştı fakat herkes kendine geldiğinde ortamın kaosa döneceğinden şüphem yoktu.

Yavaşça yutkunduktan sonra üst üste kirpiklerimi kırpıştırdım. Sakinleşmeye başlarken yastığı yanıma koydum ve dudaklarımın büyük bir sırıtmayla kaplanmasına izin verdim.

"BİLİYORDUM! " diye çığlık attığımda herkes irkilmiş ve bana şaşkınlıkla bakmıştı. Hızla koltuğun üzerine çıkıp zıplamaya başlarken kahkahalarla gülüyordum. "SHİPİM GERÇEK OLDU! EN BAŞINDAN BERİ SİZİ YAKIŞTIRIYORDUM BEN! "

Benden sonra kendine gelen kişi Jongin olmuştu. "Ciddi misiniz lan? " demişti şaşkınlıkla.

Namjoon ve Hoseok birleşik ellerini gözümüze sokmak ister gibi havaya kaldırdığında tekrar çığlık attım. Tanrım ben onları içten içe hep yakıştırmıştım ve şimdi karşımda gerçek olduklarını öğrenmek feelsten boğulmama neden oluyordu.

Seokjin sonuna kadar açtığı gözleriyle ölü taklidi yapmaya başlarken, Taemin onun üzerine atladı. "Neden bizde sevgili olmuyoruz mükemmel varlık? " dedi Taemin sırıtarak.

Seokjin onu yüzünü buruşturarak ittirdi. "Benimle sevgili olacak kişi ben kadar mükemmel biri olmalı ve o kişi daha doğmadı. "

Jongin ile birbirimize bakıp sırıttık ve ellerimizi birleştirerek etrafımızda döndük. Sanırım bu olaya en çok sevinen kişiler ikimizdik. Gerçi daha olayın şokundan çıkamayanlar vardı.

"Ne zaman kabul ettiniz? " dedim onlara dönüp.

Hoseok omuz silkti. "Bilmiyorum Namjoon'a karşı çok farklıyım. Sadece onu düşünebiliyorum. "

Namjoon sırıttı. "Düşürdüm güzelim çocuğu. "

Hepimizden garip sesler çıkmaya başladığında Hoseok kızaran yanaklarını avuçlarının arasına alıp kıkırdadı.

Aklıma gelen şey ile birden ciddileştim ve derin bir iç çektim. "Yıllar geçse de birliktesiniz diyelim. İlişkiniz de iyice ciddi ilerliyorsunuz. Ailevi açıdan ne olacak?"

Namjoon "Sen baya ilerisini düşünüyorsun." dediğinde omuz silktim.

"Düşünülmesi gerekmez mi ama? Ne yazık ki ülkemizin insanları geri kafalı ve homofobik. Şuan yenisiniz keyfinizi çıkarın elbette ama dediğim gibi işler ciddiye binerse sıkıntı çekmeye başlayacaksınız."

Namjoon sadece "Umursamayacağız" dediğinde gülümsedim.

"Çevrenin ne dediği umrunuzda olmaz belki ama aile sizi en çok yaralayacak kişi." dediğimde Jongin kafasını omzuma yaslayıp "Haklı." diye mırıldandı. Saçlarına uzun bir öpücük kondurdum. Bu konudan en çok sıkıntı çekenlerden biriydi.

Jimin de en sonunda girdiği şoktan çıkıp "Saygı yok. " dediğinde bakışlarımız ona çevrildi. "Annem arkadaşım gay diye eve getirme beynini yıkar dedi. "

Ciddi bir ortam olsa da dediğine hafifçe kıkırdadıktan sonra kendimi toparlamaya çalıştım. "Pardon boşluğuma geldi."

Jongin "He he deyip geçseydin. " dedi kıkırdayarak.

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Sep 17, 2019 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Holy Cripples Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt