• T H R E E

527 53 9
                                    

Niall die beroemd is, Niall die miljoenen fans heeft, Niall die in een band zit. De laatste 2 uren spoken er alleen maar dit soort gedachtes door mijn hoofd. Hoe? Waarom? Sinds wanneer? Ik word er langzamerhand helemaal gek van, en besluit Niall een berichtje te sturen, te bang om naar hem toe te lopen en hem onder ogen te moeten komen.

To: Nialler ♥

I'm not mad at you, I'm just very confused. Why didn't you tell me you were famous?

Ik klik op ''Verzenden'' en kan het niet laten om te lachen, zodra ik een ''ping'' geluidje van achteruit het vliegtuig hoor komen. Al snel krijg ik een reactie terug.

From: Nialler ♥

Can you ask the old lady to switch seats with me? It's a lot easier to explain everything when we're talking face to face.

Oude vrouw? Ik kijk rechts van me, en inderdaad, er zit een oude grijze vrouw.

Peinzend kijk ik voor me uit. Hoe ga ik dit vragen? Is het niet heel onbeleefd om haar te vragen van stoel te ruilen met Niall? Wat moet ik überhaupt tegen haar zeggen.

''Is er iets aan de hand meisje?'' De vrouw kijkt me bezorgd aan. Oké, ze is dus Nederlands, misschien is dit wat makkelijker. Ik besluit er maar voor te gaan.

''Eh nou, kijk. Een vriend van mij zit daar achterin het vliegtuig.'' Ik was naar Nialls richting. ''En hij vroeg zich af of hij hier kon zitten.'' Ik bijt op mijn lip, bang voor haar reactie. Tot mijn grootste verbazing verschijnt er een glimlach op het verrimpelde gezichtje van de oude vrouw. ''Maar natuurlijk lieverd. Vertel hem maar dat hij kan komen, ik zal mijn spullen even opruimen.'' Ik zie dat ze haar leesboek weglegt, en haar bril afzet. Snel pak ik mijn mobiel en stuur Niall een sms'je.

To: Nialler ♥

She's okay with it. You can come.

Ik vergrendel mijn mobiel weer en schenk de vrouw nog een warme glimlach. Ze klopt even kort op mijn schouder en loopt dan langs Niall, die ze ook een glimlach stuurt. Ik zie Niall haar een hand geven, en voel hoe mijn mondhoeken omhoog krullen. Het is een sympathieke jongen, dat is zeker. Al snel staat de blonde jongen naast mij, en krabt ongemakkelijk in zijn nek.

''Eh... hi.'' Ik rol met mijn ogen en klop op de stoel naast me. Hij begrijpt de hint en neemt plaats op de stoel.

''You have the right to be mad at me, and I know I was stupid, and that I should've said it to you but I was scared and-'' Ik kap hem af. ''I'm not mad.''

In zijn ogen vindt een verbaasde blik plaats. ''You're not mad?'' Vraagt hij, vol ongeloof.

''No, I just have a lot of questions.''

''Well, I may not like questions, but if that makes that we're still friends, you can ask as many you want.''

''Well, I don't really know where to start.'' Zeg ik en frons mijn wenkbrauwen.

''It's okay, I'll let you think about it for a few minutes, and when you think you're ready to ask the things you want to know, I'm here, answering them.'' Antwoord hij met een glimlach.

Ik weet een glimlach te forceren, en draai mijn hoofd dan naar het raam.

Waar zal ik beginnen?

----------------------------------

DERDE HOOFDSTUKJE O-O

Bedankt voor de votes en de comments (: Love u xx

Plane Crash ➳ N.HWhere stories live. Discover now