Част 46

389 62 2
                                    

1 Tимотей 1:15-17

"Вярно е това слово и заслужава пълно приемане, че Исус Христос дойде на света да спаси грешните, от които главният съм аз. Но придобих милост поради тази причина, за да покаже Исус Христос в мене, главния грешник, цялото Си дълготърпение, за пример на онези, които щяха да повярват в Него за вечен живот. А на вечния Цар, на безсмъртния,невидимия, единствения Бог, да бъде чест и слава до вечни векове. Амин."

Беше сутринта на Коледа и всеки се бе събудил, за да прекара този специален ден със семейството си.

Започвайки денят си най-рано, Ким Сокджин лежеше мързеливо на леглото си, когато родителите му решиха да нахлуят в стаята, изненадвайки сина си.

- Весела Коледа, миличък! – майка му извика, скачайки в леглото му, за да го събуди с голяма прегръдка. Джин простена и се разбуди, прозявайки се заради силния поздрав на майка си. Видя и баща си в стаята. Изправи се в седнало положение и погледна и двамата.

- Весела Коледа, хора. – Джин лениво се усмихна, все още сънен, но пък беше щастлив за родителите си, тъй като отново бяха себе си.

- Мислехме си да те събудим. – баща му се засмя и седна до него на леглото. – Приготви се и ще отидем в дома на брат ти, за да отворим подаръците.

Джин кимна на предложението на баща си, тайно развълнуван да види по-големия си брат за пръв път от няколко месеца. Той винаги бе зает с работата си като счетоводител и беше хубаво да се събират семейно от време на време.

Майка му стана от леглото и разроши косата му.

- Нямам търпение да видя изражението ти след като видиш какво сме ти подготвили, миличък.

Джин простена, пльосвайки се отново назад.

- Мааамо, тези прякори необходими ли са? Вече съм последна година в гимназията.

- О, скъпи. – тя се засмя заради смущението на сина си. – Все още наричам брат ти с такива имена, а вече е голям мъж. Вие винаги ще бъдете нашите бебчета.

Джин се зарови във възглавницата си, а баща му се изкикоти.

- Нека да го оставим да се приготви, става ли?

Майката се съгласи на предложението и те двамата напуснаха стаята на младото момче.

Sinner《 YOONMIN 》Where stories live. Discover now