9.

91 1 0
                                    

Ana~

Završili smo sa doručkom/večerom pa smo Ema i ja krenule da vidimo naš stan. Naši koferi su bili teški al mogle smo ih nositi. Pozdravili smo se sa Mahirom i Lukom i dogovorili smo se da idemo u 8h na izlazak da se bolje svi upoznamo. Stigle smo do našeg stana i izgledao je jako lijep. Našle smo naš stan u kojem će mo živjeti i već je bio spremljen je je Ema sve sredila prije nego što smo se trebale useliti. Došle smo do naše sobe raspakovale se "Ana...... Kako ti se sviđa stan dali je lijep dali ti se sviđa uopšte jer ako ne možemo dekorirat-"
"Sviđa mi se sve nije potrebno ponovo dekorati naš stan.....ali sad mi je dosadno i želim da se ljubimo." Ema je skočila na mene i počela me je ljubiti. Ja sam uzvratila poljubac. Kada smo završile ja sam krenula do kuhinje i počela da pravim nam kahvu. "Napravila sam nam kahvu ljubavi~"
"Oke dušo" došla je u kuhinju sjela i stavila sam nam kahvu na stol. "Kako se osjećaš danas"   "Super ti" zašutila je "Pa i ne baš jer kada sam..........nema veze idem da se istuširam"  oke ovo je bilo čudno.

Zabranjena Ljubav👭Where stories live. Discover now