~ 14 ~

460 26 9
                                    

De jongens zijn effw naar de winkel gegaan.

Perspectief Yassin

Ik ben zo verliefd om Raihana. Haar ogen😍 Haar lach. Ik hou van dr. ' Waar denkje aan ' vraagt mounid. 'Raihana ' zeg ik en ik lach. ' Praat metdr ' ' nee dalijk vindt ze me niks ' ' heb je gezien hoe ze keek ' zei hij en ik keek weg. Zou ze wat voor me voelen ? Ofniet? We gaan naar de AH en we halen wat te eten. Chocola voor de girrllss, 6 redbulls, chipssss en snoep. Net wanneer ik wil afrekenen schiet de hand van Mounir zich voor. ' Ey haal je hand weg voordat k m breek ' ' ahahah breek maar ' zei hij lachend. Ik gooi zn arm weg naar zuidoost en ik betaal. ' Wrm betaalde je ' zei hij. ' Uhm gewoon ' zeg ik en ik geef m n vuist un zn buik. Speels rustaag maar. Hij lacht en we lopen richting de auto. We rijden naar huis. Aangekomen thuis zet ik alles op tafel en de dames kijken er geschrokken naartoe. ' Va....van wie is die chocola ' hoor ik Raihana bijna kwijlend zeggen. ' Uh jullie ' zei ik. De dames beginnen te gillen en ik en mounir dekken onze oren. ' Rustaag a dieren het is maar chocola ' ' jajajajajajaj ' zeggen ze en gaan vedder metwat ze bezig waren. Ik plof neer op de bank en ik open snap. Ieh k krijg shi video van n hoer, ze twerkt gatver. Ik sluit daarna mn telefoon en ga in gesprek met Mounir.

Perspectief Raihana
' Va....van wie is die chocola ' vraag ik. ' Uh jullie ' zegt Yassin. En we beginnen met gillen. Ik zie dat Yassin en Mounir hun oren bedekken. ' Rustaag a dieren het is maar chocola ' hoor ik Yassin zeggen. ' jajajajajajaj ' zeggen we en we gaan vedder metwat we bezig zijn. Net wanneer ik klaar ben en naar de woonkamer wil lopen. Ik zie Yassin op zn telefoon. Zou ik meekijken ofniet? Nouja ik ben een nieuwschierige en ik kijk toch mee met wat hij doet. Ik zie een meisje twerken. Het lijkt alsof ik 100x opnieuw in mn hart wordt gestoken. Pijn.pijn. Heel veel pijn. Ik voel de tranen al opkomen. Ik ren naar de douche. Ik doe de deur opslot en ik laat mezelf vallen op de grond. Pijn. Zo veeeeeel pijn. Ik huil het uit. Na een paar minuten hoor ik iemand op de deur kloppen. ' Wie ' vraag ik. Ik probeeer normaal over te komen. ' Yassin ' hoor ik hem zeggen. Ik schrok. Shit. Ik kijk snel in de spiegel. Mijn ogen zijn zo rood als ikweetniet wat. Fuck it. Ik maak de deur open en ik loop in een x door daar de slaapkamer. Ik gunde hem geen een blik. Ik hoop dat hij me niet heeft gezien. Waarom huil ik eigenlijk. Ik voel niks voor hem. Ik veeg mn tranen weg en ik loop naar de woonkamer. Ik plof neer op de bank en kijk tv.

Perspectief Yassin
Ik ga ff snel naar de douche. Ik zie dat ie bezet is. ' Wie ' hoor ik iemand zeggen. Raihana ? ' Yassin ' zeg ik. Na een paar seconde gaat de deur open. Ze loopt in een keer naar de kamer. Haar ogen zijn rood. Heeft ze gehuild? Allerlei vragen in mn hoofd. Ik loop naar de douche en ik doe mn haar goed. Als ik klaar ben loop ik naar de woonkamer en zie ik Raihana en derest op de bank. Raihana kijkt naar de tv. Derest praat met elkaar. Ik zie dat Raihana haar ogen rood zijn. Ze heeft gehuild. Waarom? Allerlei vragen weer in mn hoofd. Ik scot het en ik zit naast haar.

Perspectief Raihana
Ugh waarom komt hij precies naast mij zitten. Ik scot m en ik focus me weer op de tv. ' Wat willen jullie doen dan ' vraagt Soukaina. ' Zullen we naar de stad gaan wat eten? ' hoor ik haar zeggen ' ja isgoed ' zeggen ze. ' Ik ga nie mee geen zin ' zeg ik. Toevallig hoor ik Yassin dat ook zeggen. Ik kijk hem aan en dan weer weg. Uff. ' Sgd als jullie wat willen laat me weten babe ' hoor ik Soukaina zeggen. Ik knik en ze gaan weg. Ik hoor de deur dichtklappen en een zucht verlaat mijn mond.

Perspectief Soukaina
' Zullen we naar de stad gaan wat eten ? ' vroeg ik na een stilte. ' Ja isgoed ' hoor ik Mounir en Loubna zeggen. ' Ik heb geen zin ik ga nie ' hoor ik Raihana en Yassin allebij tegelijk zeggen. Ik knik. ' Sgd als jullie wat wilt hebben laat me weten babe.' Ze knikt. Ik doe mn schoenen aan en we gaan weg. Ik zag wat in de ogen van Raihana. Ze was verdrietig. Ik praat straks wel met haar. Op naar de stad!


Nieuw deeeltjeee ❤️ Laat een sterretje achter !

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Soukaina & Mounir "Where stories live. Discover now