2.0

6.7K 396 357
                                    



Ahmet Emir

"Bugün fal bakmayı öğrendim, elini tutabilmek için. Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege'de aşk nerden nereye?"

Tek başıma olmanın konser alanında komik gözükeceğini düşünmüştüm ama şimdi bir düşününce, hiçbir önemi yoktu. Her şey güzel gidiyordu, tek bir şey dışında;

Hemen arkamda ki çocuk. Şarkıların bazı yerlerinde aniden bağıra bağıra eşlik etmeye başlıyordu. Hayır, söylesin banane ama kulağımın dibine girmesine gerçekten gerek var mıydı?

Eşlik ettiği cümleler hep göndermeli, özlem içeren cümleler oluyordu. Kim acı çektirdi bilmiyorum ama burda acı çektirenin çekmesi gereken cezayı benim çektiğimi çok iyi biliyorum.

Hayır yani arkamı dönüp bir şey söylemek istesem onu da yapamam. Bir şey desem o duymaz, o dese ben duymam ayrıca kapkaranlık ortam birbirimizi göremeyiz. Neyse, anlayacağınız derdim çok.

İlerleyen saatler

"Yaktın yıktın kül ettin, erittin beni
Mecnuna döndürdün, mahvettin beni!"

Allahım, lütfen bu çocuğu sevdiği kızla kavuştur. O da, ben de rahatlayalım artık.

Konserin son saatleri

"Ne olursun güzelim, sevsen beni. Yâr deyip de sinene sarsan beni. Bir gün öldüreceksin, en sonunda sen beni. En sonunda sen beni."

Allahım! Katlanamıyorum.

"Kardeşim, konserin başından beri ne bağırıyorsun kulağımın dibinde?"

"Anlamadım?"

Salak, yemin ediyorum salak.

"Boşver kardeşim. Devam et hadi hayatına."

İzleyicilerin durduğu alanın sonuna doğru yürümeye başladım, adamları yakından görmeme gerek yoktu. Arkamdaki veletten uzaklaşayım bana yeter. Birbirimizi anlamanın yolu olmadığı belliydi. Neden çocuktan uzaklaşmak daha önce aklıma gelmediyse.

Dakikalar sonra

"Selam."

Lan bu benim arkamdaki çocuk. Niye peşimden geliyosun orospu?

"Selam?"

"Tanımadın mı lan?"

"Tanıdım. Arkamda bağırıp duran çocuksun."

"Hahahahaha dur bir de yakından bak öyle tanırsın belki." Dedi ve yüzünü dibime soktu. [Y.N. ALLAH AŞKINA BAŞKA NASIL GÜLME EFEKTİ VEREBİLİRİM BANA SÖYLEYİN]

"Lan Koray! Senin burda benim dibimde ne işin var amına koyayım. İki konser keyfimiz var onun da içine sıçtın şu an." Dedim, herif iki dakikada tüm keyfimi sıfırlamayı nasıl becerebilmişti amına koyayım.

"Heh, tanıdığına göre artık tam olarak tanışabiliriz."

"Öf ne diyorsun ya? Sen bana Allah'ın bir cezası mısın oğlum, senin yüzüne bile bakmayı midem kabul etmiyor sen bir de benim dibime kadar giriyorsun bak yeminle ağzına sıçacağım en sonunda çok az kaldı."

"Ufuğun 2.bileti bana çıkmıştı da. Şey bu kadar sert davranmak zorunda mısın ki bana?"

"Koray yaptıklarından sonra dediğine bak, sen şaka mısın lan?"

"Neyse artık kapanması gereken bir konu var. Ben Koray nam-ı diğer Bilinmeyen Numara. Tanıştığıma memnun oldum." Dedi ve elini tokalaşmak için uzattı.

"Dalga geçiyorsun değil mi? Lütfen bana şu an yalan söylediğini söyle Koray. Gerçekten sinirleniyorum bak."

"Ciddiyim. Özür dilerim, buluşmak istediğinde tamam demeliydim ama şu an verdiğin ve birazdan vereceğin tepkiyle daha erken karşılaşmaktan korktum. E şu an daha mı iyi oldu diye sorarsan, tabiki hayır kötü oldu ama ya neyse yani şey ne diyeceğimi pek bilemiyorum da. Şey acaba artık bir tepki mi versen?"

"Koray."

"Efendim?"

"Siktir git. Orospu çocuğu." Dedim ve alanın çıkışına doğru yürümeye başladım. Resmen bilinmeyen numara yani bana beni sevdiğini söyleyen kişi Koray'dı. Saçmalık.


Yey bilinmeyen ortaya çıktı. S O N U N D A ÇOCUĞU NASI ÇIKARCAM DİYE DÜŞÜNMEKTEN 7282738283 TAKLA ATIYORDUM AMEKE

Sizce Ahmet'in bu kadar sert çıkmasının tek sebebi Koray'ın buluşmak istememesi mi yoksa başka bir şey de mi var?

Bence anonimin Koray olduğu çok belliydi ahhshqjdhaud Koray Ahmet'e özelden ilk bir şarkı sözüyle yazmıştı ve dikkat ederseniz Ahmet'in fotoğraflarında genelde Koray hep şarkı sözü yazıyor. Yani belki de ben anonimi başından beri bildiğim için üstteki bana baya spoi gibi geliyo size de hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir bilemiyorum hahsnwdhqkd

Neyse umarım beğenmişsiniz valla elimden anca bu kadarı geldi.

Bu arada kurguda bazı yerlerde kopukluklar olması baya yüksek ihtimalli bi olay bi yanlışlık falan görürseniz please bana söyler misiniz beybilerim

650 kelime oldu wow ama galiba bu kurgunun rekoru 700lerde bir şeydi ya da Mercedes de miydi o 700 kelime pek emin değilim

Neyyse düşünceleriniz ne? Gelecek bölümler için önerilere açığımm

Bb

🦄

VE UNUTMADAN SÖYLİM OY VERİN YORUM YAPIN ARKADAŞLARINIZA OKUTUN ARKADAŞLAR İNANIN BUNLARI YAPARSANIZ FBI FALAN KAPINIZA GELMEYECEK SADECE BENİ MUTLU EDİCEKSİNİZ O KADAR

BERCESTE [texting+bxb]Where stories live. Discover now