third

108 16 15
                                    






🌧️






vannak az életben olyan dolgok, amik kiszámíthatatlanok. ilyen volt az is, amikor Hailey Baldwin amint meglátott, nekem jött és megtépett. hát én a döbbenettől olyan szinten sokkolódtam le, mint még soha semmitől. kevés ember tud kihozni a sodromból, és ez is csak munka közben szokott előfordulni (lásd : meetingek, megbeszélések), így amikor felálltam a földről csapzottan, miközben (a papírok alapján) Mr.  Mendes meg lefogta barátnőjét, csak elszámoltam magamban ötig, majd feléjük fordultam egy mosollyal az arcomon. végül is, tűrni tudni kell. és nem fogok lesüllyedni a szintjére Haileynak.

- rendben. akkor úgy gondolom, hogy ezután a bemutatkozás után kezdhetjük a fotózást.

majd elkezdtük a munkát.

szerintem nem hazudok, ha azt mondom, hogy iszonyatosan csendben telt el ez a másfél két óra. mindenki kussban volt, én a párral nem is kommunikáltam, csak párszor beszélgettem a stylisttal, mikor a gerlegubicák öltöztek.

amúgy az egész fotózásnak volt egy meghatározott elképzelése, ami ott volt végig bennem, és ezt próbáltam sikerrel összeállítani. miután ezt a fotózást is sikerrel zártam, és elküldettem a sztárpárt, egy mély levegőt vettem, és leültem. a csapatom egy hatalmas sóhajjal újra csacsogni kezdett, így betelt a stúdió újra élettel.

- hát ez felettébb kínos szitu volt. - lépett mellém elhúzott szájjal Holly.

- nekem ne is mondd. - forgattam meg szemeimet. hmm. egyszer fent fognak akadni. - a barátnőm esküvőjén is ott lesznek. ez egy ribanc.

- és ezzel nem is túlzol. azért terjengenek róla érdekes pletykák. - közelebb hajolt hozzám. - nézz utána, átküldök pár dolgot. csak elővigyázatosságból. - majd miután elköszönt, haza is indult. én még bent maradtam, mivel minden ma készült képet még fel kell raknom a gépemre.

a nap végére kellően elfáradtam, már csak én voltam bent a stúdióban, és a a biztonságiak. miután összeszedtem magamat, megfogtam a cuccaimat, és leindultam a földszintre, ahol megkértem az egyik portást, hogy hozza ide az autómat.

- Ariana, elnézést. - esett be lihegve a Mendes gyerek az ajtón, mire nekem szemeim duplájára nőttek. - nem szeretnélek feltartani mivel látom már menni készülsz, csak... az a helyzet, hogy szerintem itt hagytam a telefonomat. - vakarta meg zavartan tarkóját. a táskáimat lepakoltam az egyik asztalhoz, majd intettem neki, hogy kövessen. a liftben iszonyatosan nagy volt köztünk a feszültség, és. egy fekete csőnadrágot viselt, egy fekete sima pólóval, és egy bőr dzseki fedte felsőtestét.

- köszönöm a segítséget. - lóbálta meg már a parkolóban a telefonját. már-már szinte kínos volt a csend. a stúdió ajtaját kinyitottam a kulccsal, majd előre menve felkapcsoltam a lámpákat. Shawn gyorsan meg is találta  a muffin tálak mellett a keresett eszközt, így fél perccel később ismét a liftnél álltunk, viszont most várni kellett rá. 

- szeretnék a mai nap miatt elnézést kérni Tőled. nem volt helyes, ahogyan bánt veled Hailey. tudod alapjáraton nem lennék vele együtt, ha nem kötelezne minket egy szerződés. 

- értem... - nem igazán tudtam erre mit mondani, végül is ehhez ha jól belegondolok semmi közöm nincs.

a lift közben megjött, és beszálltunk. ajkamat beharapva néztem a szemem sarkából a mellettem álló srácra. most is sikerült levennie a lábamról. . egy fekete csőnadrágot viselt, egy fekete sima pólóval, és egy bőr dzseki fedte felsőtestét.

- köszönöm a segítséget. - lóbálta meg már a parkolóban a telefonját. 

- nem tesz semmit. - mosolyogtam rá, majd lecsaptam a kocsim csomagtartóját. 

- Ari... - húzott hirtelen vissza. a hirtelen lendülettől mellkasának csapódtam, mire elakadt lélegzetem. szemeibe felnézve nem tudtam hirtelen, hogy mit is kéne tennem. teljesen összezavar ez a fiú a viselkedésével. délelőtt még mogorva volt velem, most meg mintha... flörtölne velem? ez most komoly?!

pár pillanattal később ajkait éreztem meg enyémeken. lassan mozgatta enyémeken sajátjait, gyengéd volt. puha ajkai vannak, és cseresznye ízűek. istenem, mintha a mennyországot csókolnám szájon! végül levegőhiány miatt váltunk szét. 

hirtelen minden fejbe csapott. krisztus atyám, neki barátnője van! és ha lefotóztak minket?

- ne haragudj Shawn, de ez nekem nem megy - gyűltek könnyek a szemeimbe - neked barátnőd van!

- Ariana, tudom, de én nem szeretem őt! én csak... élni akarok egy kicsit. - suttogta alig hallhatóan - kérlek töltsd velem a ma estét. csak.. a mait!  - haboztam pár pillanatig. ez a világ leghülyébb ötlete, és ha lebukunk..

- rendben, veled töltöm. - hallgattam a szívemre. Shawn szélesen elvigyorodott, majd odavezetett a motorjához. 

nem hiszem el, hogy én ezt tényleg megteszem!





















2019. 09. 22. ||| vasárnap 14:50

sighDonde viven las historias. Descúbrelo ahora