🦋8. BÖLÜM🦋

377 33 112
                                    

Medya= Bade (Ege'nin sevgilisi)

***

"Dün güldüren, bugün öldürebiliyor..."

***

"Karaoke bar? Burda mı kutluyorsunuz?"

"Evet her sene burda kutlar kendisi." Lavinya anladığını belli etmek için kafasını salladıktan sonra arabadan indi ve arka koltukta ki hediyelerini eline aldı. "Neden bu kadar hediye aldın ki? Yardım etmemi ister misin?"

"Hmm bilmem içimden geldi ve ayrıca teşekkür ederim yardıma gerek yok." Lavinya gülümseyerek içeriye girdiğinde Ege'de tam arkasındaydı. Bade henüz ortalarda görünmüyordu galiba doğum günü kızı olarak sonra gelecekti.

"Vayy Ege partinin en güzel kızını yanında getirmişsin." Barın içerisinde siyah deri koltuklar vardı ve Lavinya'lar orada otururken Ege'nin yanına biri gelmişti. "Kim bu güzellik tanıştırsana bizi."

"Ceyhun hadi boş yapma da uza." Ege'nin sinirlenmesine anlam veremeyen Lavinya gülümseyerek konuştu. "Ege sakin ol lütfen. Ve ayrıca iltifatınız için teşekkür ederim ama partinin en güzel kızı doğum günü kızıdır." Ege, genç kızın Ceyhun ile konuşmasına kızacakken Lavinya yeniden konuştu. "Birde üzgünüm ama ben tanışmak istemiyorum. Gördüğü her güzel kıza asılan biriyle işim olmaz." Ceyhun bu laftan sonra reddedildiğini anlayarak giderken Ege salak salak sırıtmakla meşguldü. "Ne gülüyorsun ya komik mi?"

"İyi laf çarptın. Öyle demeseydin ben çarpıcaktım bir tane ona görecekti." Lavinya da gülümserken barda bir müzik çalmaya başladı. Bade geliyordu...

                             🦋🦋🦋

Bade partiye gelmiş ve sürekli Ege ile ilgilendiğinden dolayı Lavinya oturduğu yerde yalnız kalmıştı. Genç kız bunu pek umursamadı zaten yalnız kalmak ona daha iyi geliyordu.

Birkaç dakikanın ardından Bade pastasını kesmişti. Herkes pastasını yerken Lavinya yememeyi tercih etmişti. Genç kız başka yerlerde ve tanımadığı insanların için de bir şey yiyemezdi.

Sıra hediyeleri vermeye geldiğinde herkes sırayla hediyesini vermişti. Şimdi de önce Ege sonra ise Lavinya hediyelerini verecekti. Ege'nin aldığı hediye çok güzel görünüyordu. Tamamen zümrüt taşlardan oluşan bir küpeydi.

"Doğum günün kutlu olsun." Lavinya ilk önce mor bir kutu uzattı. "Benim koleksiyonumdan yani ben tasarladım ve sana çok yakışacağını düşündüm."

Bade kutuyu açtığında çok beğensede yüzsüz bir ifade ile teşekkür etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bade kutuyu açtığında çok beğensede yüzsüz bir ifade ile teşekkür etti. Çok güzel bir elbiseydi. Hemde özel tasarım...

 Hemde özel tasarım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
LAVİNYA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now