~ T I Z E N H Á R O M ~

43 3 0
                                    

!!Átolbasatlan!!

Néztem ahogy a kunyhó, szépen lassan porrá válik.
Hullanak a könnyeim, de ezek a boldogság könnyeim. Kijenthetem, hogy VÉGLEK lemondok a múltamról és új életet kezdek 17 évesként!
Család és barátok nélkül.
Olyan gyorsan telnek a napok...  Hisz két nap múlva töltöm a tizennyolcadik évemet. Végre felnőtt lehetek! Vagyis... Most kíváncsi vagyok! Vajon apám még mindig itt Torontóban tartózkodik? És anyámékkal mi van? Keresnek-e engem egyáltalán? Nem szabad Audrey ezeken agyalni! Ők a múltat jelentik számodra! Most a jelenben élsz! És a jövőre kell, hogy koncentrálj! Nemsokára kezdődik az iskola! Új hely! Új tanév! Új barátok! Új szerelmek! Egyszerűen... Minden új! Minden jobb lesz! Minden a helyére fog kerülni! Lehet, hogy boldog leszek! Lehet, hogy megtalál a szerelem!

•••

Csak kettőt pislantottam és születésnapom lett azaz 2019.08.30.-a. Az elmúlt két napban nagyon nem történt semmi sem. Shawn és a családom sem keresett engem. Nem érdekel senkit sem, hogy velem mi történik. Ennyire értéktelen ember lennék én, hogy nem érdeklem senkit sem? Most már tut biztos vagyok abban, hogy egyedül fogok meghalni... Még macskám se lesz. Lehet, hogy itt az erdőben, de az is lehet, hogy elütnek.

Azt kérdezitek, hogy hol aludtam ebben a két napban? -Ez nagyon egyszerű kérdés!

-Az erdőben!.. Az erdőben ahol a fa kunyhót elégettem!

-Mit ettem? -Ez is egyszerű! -Feltaláltam magam!

-Szerencsére erdőben vagyok és itt van egy csomó bokor, fa amiről diók illetve mogyorók esnek le... Tudom nem nagyon tápláló, de jobb mint a semmi.

-Mit ittam? -Nah ez nem olyan egyszerű, de erre is megtaláltam a megoldást!

-Kicsit undorító lehet számotokra amit most fogtok olvasni, de megérthetitek a helyzetemet!
-Szóval én... Vért ittam!

-Most azt mondjátok, hogy ezt magamnak köszönhetem az egészet, hisz én voltam olyan az aki szembe szállt a szüleivel, aki vágdosta magát, aki elszökött és aki makacs volt!?

-Igen... Igazatok van... De nem bírtam tovább! El kellett, hogy menjek! Majd lesz valami! :)

Sziasztok!
Tudom elég rég volt rész, de most itt van és remélem, hogy tetszik nektek!
Megmondom őszintén, hogy számomra ez volt a második kedvenc részem! Az első az a vágosós rész volt, de csak azért mert én amikor írtam azt a részt, akkor nagyon rossz napom volt és annyira jó volt mind azt leírni!
Remélem, hogy tetszik ez a könyv!

2019.09.21
By: Wattacukor

A SIVÁR VALÓSÁG F.FWo Geschichten leben. Entdecke jetzt