50"madem istemiyorsun,evlenmeyelim"

3.5K 112 238
                                    

50. bölüme özel bu bölüm +1500 kelimelik olacak hadi bakalım sizleri seviyorummm ♥

sınır 

+55 vote.

+100 yorum.

50. Bölüm
İyi okumalar

doruk ?

"ne işin var burad-" cümlemi tamamlayamadan bana ciddi ciddi bakarak konuşmaya devam etti berk her yerde seni arıyor burada ne yaoıyorsun sen ?"

"çok uzun mesele doruk" dedim ve derin bir nefes aldım "benim gitmem gerek."

cevap vermesne bakmadan kediye bakındım,gençlerin oturduğu bankın altında durmuş korku ile etrafına bakınıyordu.

hızla onu  yanına gittim ve yere düşen poşet ve kediyi aldığımda doruk beni omzumdan tutup sarsmaya başladı "gözde delirdin mi sen ? nereye gideceksin ?"

dedi sinirle bağırırken "üzgünüm doruk" dedim gözyaşlarıma engel olamayarak. arkamı dönüp hızla koşmaya başladım,berke haber verecekti.biliyordum.

uzaklaşmam gerek...

her şeyden

her kesten.

kedi bir elimde diğer elimde ise poşet vardı,arkama bakmıyordum çünkü doruğun arkamdan geldiğini biliyordum.

tüm hızımı vermiştim,bebek kedi çok korkmuş görünüyordu ama kaçmam gerek.

gerçi,korkmakta haklıydı.

şu anda kendisini bir savaşın içinde gibi hissediyordu,benim gibi.

"gözde! dursana" diye bağırıyordu bende "hayır!" deyip duruyordum,berk poisliğinin yanına gitmeyecektim.

saol sokağa döndüğümde çok yorulmuştum,ama koşmam lazımdı. dayan gözde,kaçman gerek...kurtulacaksın....

daha hızlı...daha hızlı!

ayağımın bir taşa takılması ile yere yapışmam oldu.kedi hızlıca kaçıp kurtarmıştı kendisini.  arkama baktığımda doruğun sinirli yüzünü gördüm. iç ses ben senin şerefini s*keyim. ne diye beni gaza getiriyorsun orospu çocuğu ?

mağlup olmuş bir ifade ile ona bakarken "gidiyoruz gözde""gelmiyorum ben" dedim iki kolumu göğsümde birleştirerek "sen gelmezsen berk gelir"

telefonunza uzandığında emekleyerek kaçmaya çalıştığımda belimden tutup beni sırtına aldı "ne yapıyorsun sen be!" diye bağırmaya başladım. göt ile bakışmayı hiç sevmiyordum "çek şu götünü gözümün önünden " diye bağırırken beni arabasının arka koltuğuna attı "durrr!" dedim doruğa.

 ne var ?  bakışı attığında "kedimi alacağım" dedim kapıyı açmaya çalışırken "ben alırım otur götünün üstüne"

deyip homurdanmaya başlayarak arabadan çıktı.  ben pencereden arabanın altına giren kediyi almaya çalışmasını izleyerek sırıtıyordum. kedi arabadan arabaya kaçarken doruk peşinden koşuyordu. bende poşetimden bir tane çikolata çıkarıp yemeye başladım.  doruk kediyi alacağım diye yere yapıştığında kahkaha attım. berkte böyle düşerdi... neyse .

doruk ayağa kalkıp poposunu yaladıktan sonra kediyi tekrar yakalamaya çalıştı,kediyi boynundan tuttuğunda büyük bir oh çekti ve kediyi yanıma getirdi, arabanın ön koltuğuna geçip kediyi bana uzatırken kedi onu tırmalamaya başladı "al şu s*ktiğimin kedisini" dedi ve ben kediyi alacakken kedi bir anda doruğun üzerine işemeye başladı. "alsana lan şu kediyi" kedi işedikten sonra kucağıma gelip uyumaya başladı.

zoraki tutsak (+18) #Wattys2019Where stories live. Discover now