SIR-8

2.3K 95 96
                                    

Beni öpüyordu.

Karşılık vermemi beklemeden geri çekildi. Bir küfür mırıldanarak dikildim. Hayır, bu olmamalıydı. Beni kesinlikle Ryan denen adama inat ettiğinden dolayı öpmüştü. Hatta belki de beni aralarında bir iddaya çevirmişlerdi? Ah hayır hayır hayır. Kalkıp gitmeliyim. Jake'e baktığımda yüzünü kapatmış bir şekilde geri uzanmıştı. Konuştuğunda dikkat kesildim. "Olmamış gibi yapabiliriz. Seni kaybetmek istemiyorum." Ellerini yüzünden çektiğinde gözlerinin dolduğunu gördüm. İçim sızlarken gözlerimi kaçırdım. "Ryan yüzünden yaptın değil mi?" Gözleri kocaman olurken istemsizce bir yaş düştü ve saniyesinde silip yanımda dikeldi. "Saçmalama Tom! S-sadece senden çok hoşlanıyorum, tamam mı? Başka bir şey yok." Ona inanıyordum. Kalbim titrerken gülümsedim. "Ben de senden hoşlanıyorum." Kendini açıklamaya çalıştığı sırada konuştuğumdan duyduğunu önce idrak edemedi. Sonra ise bana şaşkınca baktı. Hiç düşünmeden ona yaklaşıp dudağının kenarını öptüm. O kaskatı kalırken benim dudaklarım oradan ayrılmak istemiyorlardı. Sanki dudağının kenarı benim dudaklarımın yuvası gibiydi ve inanılmaz bir huzur içindeydim. Gülümsedim, kafamı geri çektim ve Jake'e baktım. Gözleri kapalıydı. Ellerimi saçlarına götürüp kafasını omzuma koyması için baskı yaptım. Direnmeyip bana yaklaşırken beni geriye ittirip yatırdı ve o da tam istediğim gibi omzuma yattı.
Ah tanrım. Rüyadaysam, lütfen uyanmayayım. Lütfen. Saçlarıyla oynarken konuştu. "Tom?"
"Efendim?" saçları yumuşacıktı. Hangi şampuanı kullanıyordu ki?
"Benimle çıkar mısın?" Tüm bedenim kasılırken saçlarıyla oynamam birkaç saniyeliğine durdu. Tamam, Tom, bunu beklediğini biliyoruz, tamam, sakin. Kendimi normal halime getirirken parmaklarımı yine saçlarına attım.
"Bilmem." Sinsi gülümsemem yüzümü esir almıştı. "Çıkmalı mıyım?" Kahkaha attı. Pes ederek ben de güldüm.
"Evet, Jakey." Yüzünü bana döndürdükten bir saniye sonra aşırı sıkı bir sarılmaya maruz kalmıştım. Daha aşağıya yattığı için benden kısaydı ve belime sarılıyordu. Kafasını omzuma gömmesinin harika bir his olduğunu düşünürken kollarımı ona sardım. Bir süre öyle durduktan sonra boynumda minik bir öpücük hissettim ve geri çekildi. Kendini çimlere attı. Gülümsüyordu. Ben de gülümsüyordum.

"Resmen ilk randevumuzda beni eve atıyorsun koca adam!" Dalga geçercesine bağırmamla kahkaha attı ve arabanın anahtarını çekti. Evinin önündeydik. Kapımı açıp artık tanıdık olduğum eve yanımda Jake ile adımladım. Bu gece film izlemeyi düşünmüyordum, onu izlemek daha iyi bir fikirdi.

Jake kapıyı açacağı sırada bir kadın kapıyı açmasaydı izleyebilirdim belki de.

ay kuşlarım anca bu kadar yazdım
son derece soft bir bölümdü

sizce bu kadın kim?

bölümün kısalığı için özür dilerim ama umarım beğenmişsinizdir

oy verebilirsiniz yani

VE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 7/24 HER ORTAMDA BAKIP GÜLEBİLİYORUMZMSÖZŞSŞLD

tomholland etiketinde 5 olmuşuz ve 1 bin okumaya az kaldı whoa BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM SAKİN KALAMIYORUM AĞAAĞAŞAĞALAĞĞAĞA

agentroman0ff
selflesstony
VictoriaNyksxx
aresartemisss
kaynakgotum

sir? |gyllenholland|Where stories live. Discover now