- 15 -

4K 80 27
                                    

Waarschuwing! Volwassen content, 18+

Matthijs POV

Deze vrouw is ongelofelijk, even serieus. Het aantal bedpartners kan ik niet eens meer voor me halen, maar Vanessa behaalt met gemak de top vijf. Op deze manier staat ze al fier bovenaan. Haar slanke vingers over mijn staaf heen, om dan nog eens die volle lippen te voelen. Bijna was ik in een minuut klaar gekomen, maar op een of andere manier heb ik de tijd iets kunnen rekken.

Vanessa is op dit moment stoer en sexy, totaal verschillend van de vrouw die ik normaal zie. Maar na haar blowjob komt haar eigen karakter weer vol tevoorschijn. De roze blos op haar wangen, het meteen weg kijken als het iets teveel wordt. Maar dat gaan we allemaal niet doen. Zij hoort ook deze zondagmiddag net zo lekker klaar te kunnen komen als ik.

Ik stap van het aanrecht weg en til haar in één beweging op. Vanessa slaat met een gilletje haar benen om mijn middel, waardoor ik gemakkelijk naar de eettafel kan lopen. Ik zet haar neer op het randje en trek dan meteen haar pyjamabroek en kanten slipje uit. Geen zin om het sensuele spel van deze mooie vrouw voort te zetten.

Mijn handen leg ik op haar benen om ze nog eens verder te spreiden. Haar vagina druipt al van het vocht, ze is weer zo nat als de eerste keer in haar slaapkamer. Het laat me absoluut niet koud, haar zo nat krijgen voelt fantastisch. Ik kijk haar nog eens goed aan voordat ik voor haar buk.

Het uitzicht is beeldschoon. Glad geschoren en roze, inclusief de glinstering van haar sappen. Mijn mond vindt al snel haar opening om alles zo goed mogelijk op te kunnen zuigen. Geen druppel wil ik verspillen, ze smaakt te lekker om het verloren te laten gaan. De sexy kreuntjes komen weer uit haar mond.

Haar handen grijpen naar de rand van de eettafel om stabiliteit te kunnen vinden. Ik hou haar benen stevig vast zodat ze zich niet kan bewegen. Ik wil dat ze alles tot diep in haar lichaam voelt, ieder kusje en likje die ik haar geef. Mijn tong vindt haar knopje en dan gilt ze het uit.

'Thijs! Ja daar! Alsjeblieft... oh ja,' is wat ze iedere keer door de kamer schreeuwt. In elke combinatie mogelijk. Het zuigen en likken op haar knopje begint een goed ritme te vinden. Met mijn rechter hand streel ik langs haar schaamlippen.

Wanneer ze het niet verwacht breng ik een vinger bij haar naar binnen. Via mijn ooghoeken zie ik haar hoofd naar achter vallen, haar mond wagenwijd open. Ze is zo ongelofelijk sexy, iets wat ze zich nog steeds niet beseft.

Haar mooie blonde lokken, haar slanke lichaam en goede boezem. Niet te groot en niet te klein, precies een handje vol. Haar billen zijn voor het grijpen, de volgende keer moet ik er gewoon een ferme tik op geven. Daar zijn ze perfect voor.

Een tweede vinger breng ik bij haar naar binnen, de kromming precies goed om haar g-spot te strelen. Samen met het gelik aan haar clitoris duurt het niet al te lang voordat ook zij rillend klaar komt. De manier waarop zij climaxt is een wonder op zich. Zo'n mooi beeld die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan.

Ik sta op en begin haar dan weer meteen te zoenen. Wat vocht is nog steeds te vinden op mijn lippen, waardoor haar ogen groot worden. 'Nog nooit jezelf geproefd schat?' Ze wordt weer rood. 'Nee, eigenlijk niet. Maar het smaakt best oke.' Ik begin te lachen. 'Je smaakt waanzinnig.'

Eenmaal weer aangekleed besluiten we om dan maar samen een hapje te eten. Lekker iets makkelijks, pasta carbonara. Samen staan we in de keuken te snijden en te koken. Het voelt huiselijk, als een getrouwd stel. Fuck, wat zeg ik nou eigenlijk allemaal.

Ik ben Matthijs Mackaay, de knappe vrijgezel die ieder hart op hol laat slaan. Een type als Vanessa aan mijn zijde is totaal iets anders dan wat iedereen van mij verwacht. Maar op dit moment kan me het niks schelen, ik moet het haar vragen.

We zitten tegenover elkaar aan de eettafel, rustig te genieten van onze pasta. Een lekkere wijn erbij om te toasten op deze zondag samen. Nu moet ik het doen. 'Vanessa, je bent zo'n ongelofelijk leuke vrouw. Nooit gedacht dat ik jou op dit moment in mijn leven zou ontmoeten.' Ze begint te glimlachen.

'Ik heb geen flauw idee wat je van mij denkt, maar ik moet je dit vandaag vragen. Wat vind je er van om de mijne te zijn? Als in hand in hand op straat lopen, eventueel bij elkaar logeren. Ik wil zo vaak mogelijk bij je zijn als kan.' Ik begin te ratelen, fuck fuck fuck. 'Ik weet dat het lastig zal zijn met mijn werk en jouw zaak, maar dit moet te doen zijn toch? Gewoon goede afspraken maken, zoveel mogelijk leuke en spannende dingen doen...' Haar stoel schuift naar achter, haar blik nog steeds uitdrukkingsloos.

Ze loopt om de tafel heen en probeert bij mij op schoot te komen zitten. Ik schuif de stoel wat naar achter en laat haar bij mij plaats nemen. Mijn zweethanden zijn duidelijk zichtbaar. Nog nooit heb ik zo lang moeten wachten op antwoord, ze zeggen vaak al ja voordat ik de vraag heb gesteld.

Maar nee, Vanessa laat me ongeduldig wachten. 'Dit was echt teveel woorden in één keer Thijs. Maar om op je vraag antwoord te geven...' Ze begint gelijk te glimlachen en geeft me dan een passievolle kus. 'Ik zou het heel fijn vinden om je vriendin te kunnen zijn, maar wel onder één voorwaarde.'

Hier hoef ik niet zo lang over na te denken. 'Voor jou alles schat.' Ze denkt dan even na om haar woorden goed te kunnen formuleren. 'Ik wil niet teveel in de publiciteit leven. Geen romantisch gedoe op social media, af en toe eens langs komen vind ik prima. Dat leven in de spotlights is niets voor mij, maar ik weet hoe belangrijk het voor jou is.'

Is dit het enige? Ik mag pronken, maar niet te veel. Dat moet toch wel lukken. 'Kan ik dan niet met een omweg vaak bij je zijn? Wat Instagram posts maken in Café Nessa, eventueel wat foto's zonder je gezicht erbij?' Ze knikt dan vluchtig. 'Dat kan prima, ik wil ook best een keertje met je mee. Maar nu vind ik dat nog allemaal veel te spannend.'

Ik druk haar een kus op haar slaap. 'Ik begrijp het. We doen het rustig aan.' We zoenen nog eventjes voordat we verder onze koude pasta opeten. Nooit gedacht dat ik vandaag naar huis zou gaan met mijn vriendin in mijn gedachtes. Mijn mooie vrouw.

Ik krik de reads per hoofdstuk omhoog, en ja hoor weer binnen een dag gehaald. Jullie zijn snel! Vergeet de 🌟 niet en nog een fijn weekend ❤️

Levenslust [18+]Where stories live. Discover now