KARŞILAŞMA

272 30 13
                                    

[KAI]

Telefonuma gelen mesaja baktım.Bu bir resimdi.Bu..bu resim doğru olamaz.Oh Se Na(yani sevgilisi) ve birisi el ele bir kafede oturuyolar.Ben resme bakarken bir mesaj daha geldi.Bu mesajda ise kafenin adresi ve ismi yazıyodu.Hemen bunu gönderen numaraya baktım ama gizli numaraydı.Ben de ceketimi giydim ve dışarıya çıktım.Hemen yazan adrese gittim ve kafeyi buldum.İçeriye girdiğimde resmin melasef doğru olduğunu gördüm. Ellerim sinirden titremeye başladı.Yanlarına gittim.

'Oh Se Na burada neler oluyor.'

'Ooo Kai demek burdasın.'

Gözlerime inanamadım o kadar rahattı ki ben geldikten sonra koltuğa yayıldı daha da sinirlenmeme engel olamadım 'Oh Se Na burada neler oluyor.'Ben bağırarak konuştuğumda bütün kafe bize bakmaya başladı ama o kahvesini içmeye devam etti.Gittikçe gözlerim büyümeye başladı bu haline çok şaşırmıştım.Îstemsizce gözümden bir damla yaş geldi.'Senin bu kadar piç birisi olduğunu bilmiyordum.' Bu yüzünü daha önce nasıl göremedim.'

Ama o rahatlığını bozmadan koltukta oturmaya devam etti.Ama şaşırdığım bir olay da karşısındaki çocuğun da rahat bir şekilde oturmasıydı.Çocuğa doğru dönüp

'Peki sen benimle çıktığını bikiyir muydun?'

'Evet biliyordum.'

'Sen nasıl bir insansın.Nasıl onun yanında durmaya devam edebiliyorsun.'

O sırada Oh Se Na

'Seninle isteyerek değil parandan dolayı birlikte oldum.Tanrı aşkına sen koredeki sayılı trilyonerlerden birisin.'

Bu duyduğum şeyle sinirlerime hakim olamadım.Masayı devirdim ve oradan bir an önce uzaklaşmak için koşmaya başladım.Sadece koşuyordum kalbim çok ağrıyordu.Ben onu gerçekten sevmiştim.Ama o benimle sadece param için birlikte olmuştu bunu düşünürken hızımı arttırıp koşmaya devam ettim.Bir sokağa çıktım kendimi yola doğru attım.O sırada bana doğru yaklaşan bir ışık süzmesi farkettim bu...bu bir arabaydı.Gözlerimi yumup arabanın bana çarpmasını bekledim ölmek istiyordum bu acıyı daha fazla çekemezdim tam ölümü beklerken birisi beni yolun kenarına doğru ittirdi.Gözlerimi yavaşça açmaya çalıştım üzerimde bir ağırlık vardı.Gözlerimi iyice açtığımda bu kişinin bir kız olduğunu gördüm. O sırada yüzünü kaldırdı ve bana bakmaya başladı yüzlerimiz çok yakındı.

[IRENE]

Buna izin veremezdim koştum ve çocuğu yolun ortasından yolun kenarına doğru ittim  ben de üsüne düşmüştüm.Kafamı kaldırdım ve çocuğun yüzüne bakmaya başladım o da bana bakıyordu.O sırada beni üzerinden ittive yola kapaklandım ayağa kalktı bana çok sinirli bakıyordu.Tam ağzını açıp bana birşey söyleyecekken vazgeçti ve koşmaya başladı.O gitmişti.Ben de tam gitmek için kalkmaya çalıştığımda dizimin sızladığını fark ettim dizime baktığımda dizimin kanadığını gördüm. O düşmeyle dizimi yere sürtmüşüm diye düşündüm ve acıyla ayağa kalkarak sendelyeye sendeleye eve doğru gitmeye başladım.

[KAI]

Onu üzerimden ittim ve ayağa kalktım çok sinirliydim sinirimi ondan çıkaracaktım. Tam ona bağıracakken dizinin kanadığını gördüm ve bağırmaktan vazgeçtim. Koşarak oradan uzaklaştım.Yolun köşesinde beni göremeyeceği bir şekilde durup onu izlemeye başladım.Ayağa kalkmaya çalıştı ama dizi ağrıdığı için kalkamadı.Bir kere daha denedi ve ayağa kalktı sendeleyerek yürümeye devam etti.O gidince bende arkama dönüp yürümeye başladım.Ona bir teşekkür bir özür ve de hayatımı borçluydum her ne kadar ölmek istesemde.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BORÇ İLE BAŞLAYAN AŞKWhere stories live. Discover now