22

2.1K 48 2
                                    

Přijela jsem ke škole, a když jsem zahlédla naší partu, vůbec se mi tam nechtělo být, viděla jsem Noaha jak je tam s nějakou holkou, a to se mi nelíbilo. Ona byla hezká, byla blondýna jako já. Hodně hlasitě se tam smála, a přitom ji Noah držel.

Neměla jsem v plánu jít k nim, jen jsem se otočila a odešla do školy. Když jsem byla už u školy, podívala jsem se znova, chvíli jsem je jen pozorovala, ale pak se Noah koukl mým směrem a myslím že mě viděl. Rychle jsem zašla za roh do školy. Vzala si své učebnice a šla do třídy. Z toho všeho se mi nějak zamotala hlava, a udělalo se mi zle od žaludku, možná tím že jsem je viděla spolu, nebo nervy a nebo že jsem taky ráno nic nejedla.
Prudce jsem se zvedla že svého místa a vyběhla že třídy a rovnou na dívčí toalety, kde jsem se následně pozvracela, fuj, takhle jsem zvracela naposledy když se mi udělalo špatně po tom alkoholu a sexu s Noahem.

Chvíli jsem ještě seděla u záchoda a přemýšlela, i když už byla dávno hodina. Po delší době jsem se rozhodla, že půjdu do třídy.

Zaklepala jsem a hned šla dovnitř.
,,Omlouvám se, bylo mi nevolno" omluvila jsem se a šla si sednout na své místo když mi na to učitelka kývla. Seděla jsem a jen koukala z okna, pořád dokola jsem si představovala Noaha jak drží tu krávu, ano říkám ji kráva protože ji nemám ráda, sice s Noahem nechodím, ani spolu nic nemáme, jen ji závidím že se s ním může smát, že ona slyší jeho dokonalý smích a může koukat na ty krásný oči. Že může cítit ty měkké rty. Tak a dost teď už vážně zním jak žárlivá přítelkyně, nebo jako kdybych do něho byla tajně zamilovaná.

Hodina skončila a já vyšla na chodbu, celý den tu chodím jak zombie, dneska je vážně naprd den.
,,Ahoj, proč jsi za námi dneska ráno nepřišla" začal na mě někdo mluvit a podle hlasu a toho co řekla jsem poznala že je to Adele.
,,Ahoj, nemám dneska nějak náladu"
Odpověděla jsem bez nějakého náznaku emoce.
,,A co se děje?"ptala se zvědavě.
,,Nic" odpověděla jsem
,,Tesso co se děje" zvážněla a zastavila mě při chůzi.
,,Kdo byla ta holka dneska s Noahem?" zeptala jsem se.
,,Elis, jeho kamarádka prý, ani nevím, proč?" odpověděla a dívala se na mě.
,,No počkej.. Ty jsi do něho zamilovaná" doplnila ještě a celkem nahlas.
,,Já nevím" opravdu jsem nevěděla co cítím, ale vím že jen nevlastní bratr, nebo kamarád to určitě u mě není.
,,Proč si s ním nepromluvíš? "
,,Bojím se"
,,Nemáš čeho, on by byl určitě rád, kdyby jsi mu řekla co cítíš"
,,Jenže teď nemůžu, pravděpodobně už chce tu Elis nebo jak se jmenuje" pronesla jsem znechuceně.
,,Určitě ne, dneska se ptal kde jsi" když tohle řekla, otočila jsem se na ni a usmála, on se ptal, takže mu nejsem ukradená.
,,A co jsi řekla?"
,,No že nevím když jsi mi nedala vědět jestli přijdeš"
,,Aha"
,,Hele Tesso měla by jsi mu to říct, protože se zbytečně trápíš" zesmutnila.
,,Já vím, řeknu mu to" odpověděla jsem a přitom jsem nevěděla jestli mu to mám říct, a ani jsem nevěděla jak,  pořádně svoje city nemám srovnané, co bych mu jako měla říct.. Jako čau Noahu možná tě miluju, ne chci si tom být jistá.

Dneska jsem ve škole potkala Noaha hodněkrát, a vždy jsme se na sebe jen tak podívali, a nic víc, žádný pozdrav, ani úsměv, ale myslím, že poznal že něco není v pořádku, když se na mě koukl měl takový ustaraný výraz. Jakoby se očima ptal co se semnou děje, proč jsem smutná když jsem vždy veselá. Proč tak najednou, ale jeidmy důvod proč je on.

Vždy když se na něho podívám, cítím se tak hrozně, že jsem ho nechala jít, že jsem mu neřekla že ho taky miluju, jenže já to poznala až když jsem ho ztratila, a od té doby semnou mluvit nechtěl, jenže ještě před pár dny jsem ještě necítila to co teď. Nevím čím a nevím proč, ale hrozně mi chybí a miluju ho, vážně ho miluju, teď když si představím jeho oči, úsměv, jeho smích a to jak se ke mě chová, teď to vím, jsem si stoprocentně jistá.

Tess🖤Where stories live. Discover now