22.BÖLÜM😎😁

2.1K 116 8
                                    

-- ASİ HAZAN'DAN;
Şimdi ne mi yapıyorum karşımdaki adamı haşat etmiş bir şekilde ayağa kalkmasını bekliyordum ama kalkmadı . Sonra arkama bakmadan giderken arkamdan bir ses geldi .
-- Ne o KARANLIK kaçıyor musun yoksa.?  Dedi Ejder
-- Ben mi senden kaçacağım Ejder. Dedim sakince ve cool şekilde sanki
-- Bilmem rink'ten indiğine göre kaçtığını düşünüyordum. Dedi
-- Kaçtığım falan da yok kaçsaydım eğer ringde olmazdım eski dost.  Dedim
-- Tmm o zaman sana meydan okuyorum. Dedi bağırarak herkes de zaten bize pür dikkat bize bakıyorlardı
-- Tmm kabul ediyorum.
-- Başlayalım o zaman dimi zaman kaybetmeyelim. Dedi sırıtarak 😏😏. Sonra arkasından Alev çıktı.
-- Nasılsın "KATRANLIK". Dedi bana nefret ve öfkeyle bakarak.
-- Pek şaşırdığım söylenemez aslında. Dedim sakince😏😏. Bu sefer şaşırma sırası onaydı ama onun ki kısa sürdü.
-- Nasıl şaşırmadın acaba?! Dedi Alev şüpheci ve biraz şaşkın bir şekilde🧐😱.
-- Nasıl mı çok basit seni sakladığım evde kameralar ve ses dinleme cihazları vardı da o yüzden şaşırmadım mesela. Dedim.
-- Nasıl ya ben o kameraları yok ettim. Dedi
-- Onlar normal kameralardı canım benim evin her tarafında gizli kameralar vardı o yüzden senin haberin yoktu ve ben de sana bilerek haber vermedim. Bakalım bana yaptığın son atığın  kazıktan sonra bir daha atacak mısın diye seni orayı yerleştirmeden önce kameraları yerleştirdim ve bekledim. Dedim alayla ve cool şekilde😏😎.
-- Ama şunu unutma Asi ben senden hep bir adım öndeyim eski dostum o kaçırtığım çocuk hala ben de ve hiç kimsenin bulamayacağı bir yerde. Dedi Alev delice kahkaha atarak😄🤪🤪.
Yanılıyorsun Alev ara bakalım adamlarına da ne durumda olduklarını sor bence. Dedim kahkaha atarak😄😄. Sonra Alev'in de telefonu çaldı.
-- Söyle. Dedi sinirle
-- ..........
-- Nasıl lan nasıl baskın yediniz siz. Dedi
-- ..........
-- Asya eğer kızımın saçının tek teline bir zarar verirseniz bedelini ağır ödetirim hepinize. Diye bağırdı sinir ve öfkeyle🤬😡🤯. Sonra ne dedilerse telefonu yere çarptı.
-- Ne oldu ne dedilerde böyle bağırıyorsun Alev. Dedim otuziki diş gülerek😦😁. O da bana kılıçlarını çıkartarak koşmaya başladı ve o sırada da kafes kapandı. Tabi ben bunları önceden plânlamıştım geriye tek şey kalıyordu o da Alev ve Ejder'in ortaya çıkmasıydı ve de o da gerçekleştiğine göre. Geriye tek kalan savaş ya da öl!! Ki ben bunu hasar alsam bile kazanırdım onlarsa ölürdü bunu herkes bilirdi. Ve bugün herşey bitecekti bana bu hayatı zindan edenlerden, ihanet edenlerden kurtulacaktım bu gün hesap günüydü bugün bana ihanet edenlerden kurtulma günüydü. Alev son sürat üstüme gelmeye başladı ben de kendimi hazırladım karşıma geldi kılıçlarına sarılmasına fırsat vermeden karnına tekme attım,
Alev'de öne eğilirken ben de sırtına tekme attım. O da yere düşdü. Sonra da Ejder de saldırıya geçti kılıcı sağa- sola salamaya başladı ben de kılıcı kullandığı ekini tekme attım kılıç yere düşdü ben de onun yakasından tutum ve en sertinden bi kafa gömdüm var ya görmeniz lazımdı neyse. Sonra arkamdan asıldım ve karnıma yumruk yedim sonra da hemen kendimi toparladım duruşumu dikleştirdim son anda kılıç darbesinden kurtuldum yani ama o yani A lev pes etmeyip tekrar tekrar kılıç salamaya devam etti. Ben de hepsinen kurtuluyordum  geriye giderken değişikliklere yaklaştığımı fark ettim ve sırtımı Alev'e çevirip demirlere koşmaya başladım benimle birlikte Alev de koşmaya başladı demirlere tırmandım ve ters takla attım. Bu sefer Alev benim önümdeydi ona yaklaşıp kafasını tuttuğum gibi kafasını demire geçirdim. Tuttuğum kafasını bıraktım ve nakavt yerde yerde 1.65 şekilde yatıyordu. Arkadan bağırma sesi geldi.
-- Aleeevvv. Diye bağıran adet Ejder.
Sonra o da kafasını bana çevirdi sinir ve öfkeyle üzerime gelmeye başladı. Kılıcını sağ-sol yaparak beni yaralamaya çalıştı bakın çalıştı diyorum!! ama bir halta benzetemedi. Sonra bana çelme atacağını anladım ve geri gittim o da tekrar kılıcını salamaya başladı sonra diz kapağımın biraz altında tekme attı bende tek dizimin üstünde durdum o tam kılıcıyla kafama vuracağı zaman hemen ellerimle tutum. Bende kılıcı hala tutarken ayağa kalktım sonra karnına tekme attım o da kılıcı bırakarak geriye doğru eğilerek gitti vah canım .
-- Ne o bana öldürmeye ikinizin gücü yetmedi mi ? Haa siz kimsiniz oğlum ha kimsiniz? Biliyor musunuz sizin  gibi insanların ciğeri beş para etmez! Dedim nefretle 😡🤢.
-- Madem beni öldürmek istiyorsunuz ne diye böyle dövüşüyosunuz . Halbuki bilmeniz gerekirdi benim uzmanlık alanlarımdan biriside dövüştür. Dedim sırıtarak😏😏.
-- Belki biz değilizdir seni öldürmek isteyen başkasıdır ha. Dedi alayla.
-- Mesela adamların mı?  Yoksa yüzünü değiştiren kardeşin HAYALET mi? beni öldürecek Ejder o kadar mı düştün sen ha . Dedim ben de gülerek.
-- Hayır onlar değil senin şu yanına aldığın  kadın var ya adı Hande' miymiş neymiş onun kocası Efe ola bilr mesela ne dersin ha Asi o öldüremez mi seni sonuçta karısı ve oğlunu ondan aldın ondan. Diyip kahkaha atmaya başladı delice 🤪🤪🤣. Tam o sırada da silah sesi duyuldu.
----- BİLİNMEYEN KİŞİDEN DEVAM;🤔
Asi'nin bu konuştuklarından sonra silah sesi duyuldu. Herkesde etrafa kovusturmaya başladılar, tekrardan iki-üç el daha silah sesi duyuldu. Asi'nin olduğu tarafa baktığımda kafesin açılmış olduğunu gördüm. Sonra bir adam arkasında da üç adam vardı, adam Asi'ye birşeyler söyledi Asi de adamı dediklerinden sonra kaşlarını çatmış bir şekilde düşünüyordu. Sonra adam elindeki silahı Asi'ye doğrultup üç el sıktı adamlar ordan uzaklaştılar nen de Asi'ye baktım elini karnına götürüp baktı sonra dayanamayıp yere düşdü. Ben de koşarak yanına gittim yanına çömelip nerden yaralandığına baktım karnından iki kurşun göğsünden de bir kurşun yemişti. Hemen onu dikkat ederek kucağıma aldım ve arkada duran arabama gitmeye başladım Allah'tan yanımda bir koruma ile dolaşıyordum.
-- Efendim siz iyi misiniz?? Diye sordu Taylan
-- İyiyim koçum iyiyim. Dedim kapıyı açtı ben de hemen Asi'yi yatırıp diğer tarafa geçtim ve kapıyı açıp dikkatlice kafasını kaldırıp kucağıma yatırdım. Sonra zaten Taylan sürmeye başladı ben de telefonu çıkartıp doktor arkadaşımı aradım.
-- Alo napıyon kardeşim. Dedi cem
-- Beni şuan boş ver acil benim eve gelmen lazım. Dedim telaşla.
-- Noldu iyi misin sen yararlandın ? Dedi
-- Yok bu sefer ben değil Adi yaralı üç kurşun yarası var ikisi karnında diğeri de göğüsünden yedi acil bizim eve gelmen lazım Cem hem de çok acil. Dedim
-- Tmm geliyorum zaten işim bitmişti. Dedi
-- İyi çabuk ol cabuk çok kan kaybediyor. Dedim ve telefonu suratına kapadım. Sonra Asi'nin kulağına yaklaştım.
-- Seni de kaybedemem ben Asi meleğim sen de beni bırakıp gitme sen de gidersen artık arkandan gelirim duydun mu beni! Ben de senin arkandan gelirim meleğim sana daha aşkımı ilan edeceğim ve bütün yaralarını saracağım sonra sana evlenme teklifi edeceğim sen de kabul edeceksin hata senden en az beş çocuğum olsun istiyorum meleğim duydun mu beni ? Dedim gülerek 😁😄😏.

BEN KİM MİYİM?. BEN ASİ'NİN ABİLERİNİN ARKADAŞI ASİ'Yİ DE BEŞ YILDIR SEVEN ADAMIM. ANLAYACAĞINIZ BEN ATAHAN YILDIRIM'IM!!!!
ASİ'Yİ HEP TAKİP EDEN PEŞİNDEN HİÇ AYRILMAYAN  BENİM !!!

Umarım bu bölümü beğenirsiniz. Diğer bölümler en kısa zamanda gelecek can kuşlar diğer bölümlerde görüşmek üzere 🤩🥰🤗🤗.

MAFYA ABİLERİM Where stories live. Discover now