Het is even wennen

74 0 0
                                    


Emmillia

"Emm...luister....het was niet negatief bedoeld. Als ik mensen moet redden van een schurk, een opholgeslage auto of in wat voor gevaarlijke situatie dan ook, dan is het gevaarlijk en ik wil dat je dan veilig bent." zei Kid Danger geloofwaardig. Ik kijk hem weer aan en merk dat hij het goed bedoelde. "Dus je bedoeld hoe minder ik je zie hoe veiliger ik ben?" vraag ik zodat het gesprek op gang blijft.
"Jahh...het klinkt best stom, maar ik denk dat het zo is" zegt hij verwart. Bij dat antwoord begon ik wat te lachen. Het klinkt inderdaad wat raar.
Ik wil graag verder gaan met dit gesprek, maar ik weet helemaal geen onderwerp. We zitten hier nogsteeds op het bankje en om eerlijk te zij wil ik niet dat Kid Danger straks weg gaat.
Ik kijk maar wat voor me uit naar de politieagenten die het glas even aan de kant schuiven en wat dingen wikkelen met een politie tape. Ik dacht dat deze dag niet verwarrender kon worden, maar ik merk dat Kid naar me zit ze kijken. "Hoe is het....." maar voordat ik me zin kon afmaken liep Captian Man onze kant op en gebaarde naar Kid Danger dat hij moest komen.
"Ik kom er zo aan Emmillia"
Ik weet niet waar ze het over hebben, maar Kid Danger lijkt wat gespannen.

Kid Danger

"Hoe kom je daar nou bij, volgens mij voel jij je niet zo goed.." zeg ik verward. "Jij bent degene hier die zich niet zo lekker voelt Kid"
"We hebben dat al besproken....begin nu niet alweer" zei ik geïrriteerd. "Het is waar dat je hebt gevochten enzo....maar wie zegt het dat het door de dief komt dat je concentratie gedaald is?" vraagt Captian Man met een opgetrokken wenkbrauw.
Ik blijf hem maar verward aankijken. "Ik snap het bro....de liefde tussen jou en Emmillia is maar net begonnen" zegt hij plagerig. "Hoe kom je daar nou bij, jij bent hier degene die een klap op z'n kop heeft gehad" zeg ik verward met een zucht. "En waarom keek je haar zo zwoelerig aan?"    "Zwoelerig is geen woord". "A a a niet van onderwerp veranderen Kid, ik heb je heus wel door"  "Er is niks tussen ons". Ik word langzaam echt boos, hoe komt hij derbij dat ik Emmillia nou leuk vind. Nou....ze is wel leuk, maar ik ken haar net.
Ik draai me even om in de richting van Emmillia. Ze staart maar wat naar voren. Ik zou best willen weten waar ze aan denkt. Langzaam begint er een glimlach op te komen. "Helaas Kid maar we moeten weer terug naar de Mancave, zeg maar gedag tege....".
Bij die zin liep ik al weer naar Emmillia, ik zou liever willen dat ik gewoon Henry was. Dan kon ik nog meelopen naar haar huis of zij naar mijn huis. Ze is niet nieuw in Swellview, dus ik ben best nieuwschierig naar haar huis.

Wacht evve.....ik kan nu ook gaan. Gewoon zeggen dat ik nog een andere klus te klaren heb en transvormeer ik mezelf terug naar Henry. Ik kom haar dan tegen en zou ik ook kunnen vragen wat er is gebeurd en wat ze van Kid Danger vindt. Ik wil het aan Captian Man gaan vragen maar dan vragen een paar politie agenten wat er was gebeurd voordat Captian Man was gearriveerd.

Ik vind het ook geen probleem, maar ze vragen ook naar Emmillia. Ik weet ook niet precies wat er voor mij was gebeurd, maar ik maak me gewoon zorgen. Ook al is alles voorbij.
Ik vraag me af wat Emmillia van dit alles vind, zou het kunnen dat ze nu na dit alles misschien weg wilt.
Emmillia uit Swellview....ik begin net aan haar te wennen. Ik wil haar beter leren kennen. En jahh ze is best leuk, dat vertel ik voorlipig aan niemand.

Nee Henry....Ik moet nu weten hoe Emmillia zich voelt. Of alles wel oké is nu na alles wat er was gebeurd. Ik wil dat ze zich geen zorgen maakt, om wat voor reden dan ook. Het is allemaal even wennen voor haar. En ik ga haar daarbij helpen. Als Henry of Kid Danger. Begrijp me niet verkeerd, maar het is gewoon mijn werk.

Henry's levenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu