11 dalis

214 13 0
                                    

*rytas*

Kai pagaliau maniau, kad šiandien bus ta diena dėl kurios atvažiavom praleisti tris savaites - aš klydau. Atsisėdusi ant rasto atsidusau ir padėjau galvą ant Anos peties.

-Žinote kokia čia sraigė?-iškėlė gyvūną priešais mūsų akis profesorius.

-Ir kodėl aš pasiėmiau biologija, kai man jos net nereikės.-sumurmėjau.

-Sutinku.-pritarė Fausta atsisėdusi šalia manęs.

-Koks tu juokingas Markai!-išgirdusi Lanos juoką greitai pakėliau galvą ir pažvelgiau rūsčiai į juos.

-Ta kalė,-tariau sau ir pajutau draugių akis ant manęs.-ji gali daryt ką nori kaip ir jisai, bet tegul žino ribas. Nei aš jo myliu nei ką.

-Tada neparodyk, kad pavydi, pavydukę.-šyptelėjo Ana.

-Anaaa!

-Sakau tik faktus.-nusijuokė draugės.

-Nieko. Jai dar mažą nepasirodys.-kūriau planą galvoje.

*15:20*

Grįžę iš dar vieno žygio profesoriai pagaliau leido mums nueiti į papludymį, kuris buvo visai netoli nuo mūsų gyvenamosios vietos. Pasiėmusios visus savo daigtus kalbėdamos ėjome iš paskos profesoriams. Kol klausiausi vėl eilinių draugių ginčų apie naują kolekciją stebėjau balandėlius. Vien pyktis jama pažvelgus į juos nors sekundei. Negi aš tikrai šitaip žiauriai pavydžiu? Greitai nusisukau pajutusi kitų žvilgsnius ant manęs. Sekundei pažvelgiau į merginas ir nudelbusi akis žemyn vėl atsisukau į jas. Draugių meilios išraiškos ir oro širdelių piešiniai privertė mane nepastebimai nusišypsoti bei pavartyti akis. Tačiau visos linksmybės baigės, kai pamačiau Laną apsikabinusia per vaikino liemenį įsitempiau ir gyliai pradėjau kvėpuoti. Kokia čia dar gali būti meilė? Tai neapykanta tai suktai raganai. "O kaip gi Markas, Džes?"-prabilo sąžinė. Pažvelgiau į jau šlapią Marką ir prikandau apatinę lūpą nužiūrėjus jį. "Ant klaustuko."

Greitai persirengusios į maudymukus papludimyje ėjom link gultų stebėdamos kaip kiti žaidžia tinklinį, maudosi jūroje, daro asmenukes prie baro ar gurkšnoja pavėsyje su draugais kokteilius. Nors kas čia žino ar ten tikrai paprastas ledų kokteilis...
Pasidėjusios daiktus ant smėlio išsitepėm nuo saulės kremo ir atsigulusios patogia pozą kiekviena skirtingai užsidengė veidą. Ana saulės akiniais, Fausta didelia kepure, o aš leidau įdegti veidą saulei. Tačiau vos tik užmerkėm akis išgirdome švilpavimus šalia mūsų. Visos trys pramerkėm akis ir pažvelgėm į kairę pusę. Netoli mūsų demonstravo savo kūną Lana su Dominyka.
Susižvalgiusios su draugėmis pakelnojom pečiais ir vėl užmerkėm akis, bet teko jas vėl atmerkti bei pakelti nuo Faustos žodžių:

-Mano skaistumo akys. Bent jau turėtų gėdos, o dabar vapšie nieko.

-Net nenoriu žiūrėti,-pasukau į kitą pusę galvą ir greitai atsisėdau pastebėdama kaip Markas nužiūrinėjo Laną.-iškrypėlį tu! Negana tau savo merginos?

-Oh, labas Jasmin.-susigėdęs priėjo arčiau.

-Brolyt, tai jau išdavystė.-tarus pro saulės akinius Anai, Fausta pakėlė pirštą taip pritardama mums.

-Aš grožėjausi papludymiu.-apsisuko aplink.

-Kažko norėjai?

-Vaikinai įpylė alkoholio profesoriams, tad turime visą naktį šelti, tad sakau gal norite į barą?

-Skaičiau, kad vyks kažkoks praštmanus renginys, tai visi turi apsirengti lyg tu būtum turtuolis,-pasakojo Fausta.-vienu žodžiu karaoke ir šokiai.

-Įdomu. Kaip tik tūrėsiu proga apsimauti savo naują suknelę.-tarė Ana.

-Jasmin?-pažvelgė į mane vaikinas.

-Pagalvosiu.

-Mažute?-pažvelgiau į jį klausiamai. Pastebėjusi jo kreivą šypseną sutrikau ir nusukusi akis nuo jo tarstelėjau į supykusią Laną.

-Eisiu.-tariau.

-Puiku. 7-ta viskas prasideda.

-Merginos padėsit kažką padaryti su mano plaukais?

-Jasmin, prie tavęs guli pati madingiausia draugė,-atsisukau į ją.-su mielu noru.-nusišypsojo plačiai.

*vakaras*

Marko Pov:

Kalbėdamas su vaikinas ir gerdamas viskį vis žvilgčiojiau į duris. Tačiau vietoj Džesės ateidavo kiti žmonės. Esu įsitempęs, nes Lana su savuoju pakaliku čia ir stebi mane kaip koks snaiperis. "Tai mane vežą iš proto."-atsidusau ir pajutęs, kad kažkas man glosto plaukus atsisukau. Tai buvo Lana kuri plačiai šypsojosi.

-Anksčiau aš juos suveldavau kiekvieną sekundę,-žvelgė tiesiai į akis.-aš pasiilgau tavęs.

-Nemanai, kad šitie žodžiai beprasmiai? Aš turiu Jasminą, Laną.-patraukiau jos rankas nuo savęs ir išgirdęs aukštakulnių skambėjimą atsisukau į duris. Kaip lėtam filme stebėjau jos drauges įeinančias į vidų ir su viltim, kad ji netrukus pasirodys aš jos laukiau. Staiga aplink mane viskas nebesigirdi ir nebesimato. Tik girdžių savo širdies plakimą ir aukštakulnių garsą sklindantį iš lauko. Pamatęs raudonos spalvos fabriką kantriai laukiau tos akimirkos kai ją pamatysiu. Nepajutau kaip iš rankos išslydo stiklinė su viskiu nuo jos akinančio grožio. Skaisti raudona, su kojos plyšiu, be rankovių, ilga suknelė, raudoni aukštakulniai, sukelti gražiai į palaidą kuodą plaukai ir žibantis rožės pakabukas ant kaklo. Tai ji. Mano Jasmina. Mano meilė.

Ak, kaip gražu 😍🤧
Vote ♥️

Mr. Mysterious (BAIGTA)Where stories live. Discover now