18: stalker

1.9K 180 17
                                    

Seungmin pratik odasından çıktığında, takip edildiğini bilmiyordu. Dilinde bir şarkı vardı ve onu mırıldanıyordu. Koluna astığı çantası, düz beyaz tişörtü ve siyah dar pantolonuyla bile mükemmeldi. Elleri ceplerindeydi ve bu onu daha da çekici gösteriyordu.

Koridorun soluna döndüğünde, arkasındaki kişi de hiç beklemeden dönmüştü. Fark edilmekten korkmuyor gibi duruyordu.

Seungmin koridorun sonundaki müzik odasına girdi ve ardından kapıyı kapattı. İçerde çok iyi anlaştığı noonası, bekliyordu. Seungmin: "Noona, bugün nasılsın?" diye sorduğu an dışardaki, kulağını kapıya dayamıştı. "İyiyim, yani galiba... Birazcık yorgunum sadece." Seungmin kafasını salladı. Iseul da piyano çalmaya devam etti. Artık, piyano sesinden başka bir ses dışarı gelmiyordu. Ama birden o ses de kesilmişti. Iseul'ın telefonu çalıyordu. Seungmin yanındaki çalan telefonu ona uzattı. Iseul da telefonu aldığı gibi kulağına götürdü ve dışarıya çıkmak için yöneldi. Telefonun ucundaki ses, Soomin'indi. Soomin bir süreliğine yurt dışına, ailesinin yanına gitmek zorunda kalmıştı. Ve onunla ilgili bir şeyler söylüyordu.

O sırada kafasını kapıya dayamış olan, ne olduğunu bilmeden hâlâ aynı şekilde bekliyordu. Kapı birden açıldı ve Iseul yere kapaklanmış olan kişiye baktı. Changbin

"Ben seni arayacağım, şimdi ufak bir işim var."  Telefonu kapattıktan sonra dizlerini kıvırıp yere oturdu. "Söyle bakalım Changbin, ne haltlar yiyorsun sen?"  Changbin oturduğu yerde dikleşti, yalanı hazırdı. "Ben kapıyı tam açacakken, sen çekince ben de yere düştüm." Iseul, söylediklerini inanmamıştı. Kendisinin o kadar güçlü olduğunu düşünmüyordu.

Seungmin açık kalan kapıyı görünce ayaklandı. Ve o da gördüğü manzaraya karşı gülmeye başladı. "Hyung, keşke içeri gelseydin. Bu kadar zahmet edip kapıyı dinlemek zor olmalı." Changbin olduğu yerden kalktıktan sonra bir şey demeden yanlarından uzaklaştı.

"İçeri girecektin madem şimdi niye kaçıyorsun ki?" Iseul da gülmeye başlamıştı.
















kyute

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kyute

i've never seen, changbinWhere stories live. Discover now