Kapitola 102.

904 38 1
                                    

Sklonila jsem hlavu dolů a otočila se do okna auta a koukala se na michajicí stromy a přemýšlela.Dorazili jsme k naším barakům a já se odpoutala ,ale Justin zůstal tak jak byl v rukou držel volat a byl připoutaný a měl přemýšlivi výraz.!

Promin Justine asi jsem neměla obvinovat tebe a tojí bejvalkou z toho že mě podvadíš ,ale to víš tet se toho děje tolik a věčině toho nerozumím ...............nemužeš se divit že jsem paronoitní.!Jo ale je hrozný když mě začneš obvinoat z toho že tě podvadím.!

Ty si udělal to samý myslel sis že mám něco se Stefanem......nikdy bych neublížila Karlín a hlavně bych ničím nechtěla ublížit tobě.!

Já bych ti taky nechtěl ničím ublížit ,ale musíš mi věřit vím že je to těžký když jsem Justin Bieber po kterých prahne miliony a miliony fanynek paparazi jsou na každým rohu vím není to lehký ani pro mě ale ani pro tebe.!

Usmála jsem se a naklonila se k Justinovi a dala mu pusu na pusu.Justin se ke mě taky naklonil a začal mě líbit.Já věděla k čemu to míří ,ale nevadilo mi to byl to dobrej nápad jak se omluvit.

Justin mě začal rukou projiždět po stehně já si začala sundávat tričko a začala jsem ho sundávat i Justinovi.

Sedla jsem si na Justina a tam jsme se začali líbat docela dost dlouho pak jsem začala Justinovi dávat polibky po celým těle a postupně jsem se dostávala k jeho krku když jsem se nadechla cítila jsem každou Justovu žílu v těla a i každou kapku krve.!

Citila jsem ,jak se mi měmí obličej a chci se do Justinas zakousnout.!!!!!!!

Z pohledu Justina:Stephanie seděla v mím klině a líbali celý moje tělo ,moje hlava se ,ale soustředila z okínka kde jsem zahlídl fotografa.Stephanie počkej!!!

Stef jsem položil na sedadlo spolujezce a já vylezl z auta samozřejmě jsem si začal oblíkat tričko a na paparaziho jsem začal řvát dost sprostý nadávky.!

Z pohledu Stephanie:byla jsem dost ráda že Justin mě hodil na sedadlo spolujezce........ TOHLE SE NEMĚLO STÁT.!

Zatím co Justin řval na Paparaziho já se začala oblíkat a vylejzat z auta.!Stef kam jdeš.!Justine musím........ domů ........jsem ospalá........ každý slovo ce jsem říkala na Justina jsem se musela držet abych se na něj nerhla a NEZABILA BYCH HO!!

Doufám že se vám část bude líbit  :))*a omlouvám se za chyby :) :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now