Перо 7

18 1 0
                                    





Я стояла перед дзеркалом в ванні, приводила себе в порядок після сну. Рана на щоці потрохи заживала... Я мимоволі згадала Генрі. А слідом за цим осуд користувачів соцмереж: "шлюха"- саме цим словом описувалась їхня думка про мене. Що ж, в загальному їхня думка мене абсолютно не цікавила, я добре знала цю систему- зараз тиждень будуть обговорювати мій "роман" з Арчі, якого нема і бути не може, а потім ще якийсь скандал, і ось про мене всі забудуть.

Але ця ситуація змусила мене задуматись. Можливо я і дійсно стала шлюхою? В моєму розумінні, це повинна бути дівчина... Хоча, чому якщо дівчина розстається з хлопцем через зраду (і не важливо, що це може бути зовсім не так), то вона шлюха, а якщо зрадив хлопець, то він "мужииик"? Одна я думаю, що це якось... несправедливо?

Не знаю, точніше знаю, хто і що думає про мене, але я не відповідаю своєму уявленню про шлюху. Те, що я не зустріла кохання всього свого життя в 15 років, а в 18 не вискочила заміж за своє перше кохання, і не дожила з ним до самої смерті, як в стандартних підліткових романах, не означає, що я дівчина легкої поведінки.

Спускаючись по сходах на перший поверх, я ще раз впевнилась в достовірності своїх догадок. В Арчі були гості- Акіра і Моллі. Власне, в цьому я впевнилась, коли Моллі пройшлась повз сходів.

-Марі!- дівчина кинула обіймати мене

-Марі?- з дивану підвівся Акіра, який досі сидів до сходів спиною. Його обличчя виражало повне здивування

-Як я рада тебе бачити!- Моллі трохи відсторонила, широко усміхаючись, але ця сяюча посмішка зникла, коли дівчина почала оглядати мене

-Привіт, Моллі, я теж дуже рада тебе бачити!- моя посмішка не виглядала такою ж радісною, швидше стомленою.

-В тебе все гаразд? Ти така бліда, ще й побита.- я сіла на диван поряд з Арчі, а Моллі поряд з Акірою, навпроти нас

-Давно не бачились.- я усміхнулась і перевела погляд на Акіру

-Ти змінилась,- Акіра оглянув мене- Брат, щока Марі твоя робота?

-Це ти такої про мене думки.- Арчі з насмішливим докором подивився на брата, потім перевів погляд на мене- Як ти себе почуваєш?

-Трохи краще.- я усміхнулась хлопцю

-А що взгалі трапилось?- поцікавилась Моллі- Ходять чутки, що тебе колишній образив. Інтернет знахідка для пліткарів.

Коли виростають крила 2Where stories live. Discover now