❤️7💔

838 55 7
                                    

Doma jsem si lehl do postele a obejmul mikinu tak, abych cítil tu perfektní vůni a s myšlenkami na dnešek usnul.

Jack
Když jsem byl ráno připravený vyrazit do školy , uslyšel jsem zvonek. "Čau Finne." Řekl jsem odhadem, když jsem otevřel dveře . "Ahoj Jackie!" Odpověděl mi. Měl jsem pravdu. Byl to Finn. U školy jsme se sešli se zbytkem party. Společně jsme vešli do třídy a všichni se vydali na svá místa. Jen já následoval Finna až k jeho lavici. Hodil na mě nechápavý pohled a posadil se. "Budu sedět s tebou." Oznámil jsem a vyndal si sešit a propisku. On si můj sešit začal prohlížet. Čmárám si tam různý blbůstky. Zastavil se na stránce, kde byl obrázek mých bývalých přátel. Přejel prstem po stránce a podíval se na  mě. Stránku otočil dále a začali mé psycho obrázky. Na většině byla postava kluka, kterému nebylo vidět do obličeje. Měl jsem to být já. Ten chlapec na obrázcích páchal sebevraždu. Na jednom byl oběšený na dalším se řezal. Finn se na mě ustaraně podíval. "Jackie? To máš být ty? "
Jemně jsem přikývl. "Doufám , že ses o nic z toho nikdy nepokusil." Řekl mírně naštvaně. "Ne! Vím že mi to za to nestojí Finne. A teď už takové obrázky nekreslím. Už nejsem sám. Mám tebe a partu." Řekl jsem smutně ale u poslední věty jsem se usmíval jak sfetovanej. Finn zavřel sešit a položil mi ruku na rameno. "Jsem tu pro tebe. Kdyby se cokoliv dělo. Řekneš mi to!" Přikývl jsem. A co když to, co se bude dít, mi způsobíš ty? Co když se do tebe zamiluju a ty mi zlomíš srdíčko? To tu pro mě už nebudeš. Nesmím to dovolit. Hodiny utekly a my už byli na odchodu ze školy. "Jacku! Nechceš dneska do skateparku?" Zakřičel na mě kluk který nás dohnal. "Ahoj Ashere. Proč ne. Ve 3?" Ukázal palec nahoru a už odcházel pryč. "Takže dneska už jseš zabranej." Řekl Finn polohlasem. Chtěl jsem něco říct, ale nevěděl jsem co. Doma jsem se převlékl , vzal skate a vyrazil do parku. Přijel jsem tam přesně. "Čau!" Mávl na mě Asher a rozjeli jsme se. Po asi dvou hodinách jsme to vzdali a šli do Caramel coffee. Jako vždy jsem si dal jahodové kafe s čokoládou a Asher banánové kafe .  Seděli jsme u stolu a každý koukali do svého telefonu. "Hej Jacku ? Nechceš zítra do kina a na večeři ? V 6 hodin." "Jo . Proč ne? "
Po chvíli mlčení jsem dodal. "To je rande?" Zrudnul jsem. "Jo. " usmál se na mě Asher a pohladil mi ruku.  "Jak jsi poznal že jsem ... no prostě gay?" "Vždyť je to jasný ." Uchechtl se. "Jsi malej roztomilej klučina s upnutejma kalhotama a nalakovanejma nehtama." Usmál jsem se. Měl pravdu. Asi to poznat celkem jde. Snad si toho nevšimnul Finn. S Asherem jsme se rozloučili a vydali se každý svou cestou. Doma jsem byl už v 8 a tak jsem nevěděl, čím se zabavit. Zapnul jsem NETFLIX a dál nic neřešil .

Finn
Celý den jsem seděl v pokoji na posteli a sledoval YouTube . Nic jsem naplánovaného neměl. Tedy aspoň nic bez Jacka. Chtěl jsem s ním jít ven. Jenže Jack byl s Asherem. Když bylo už 9 hodin nachystala jsem se jít spát, nemohl jsem usnout a tak jsem napsal Jackovi .

Vy: čau. Jak ses měl?😉
jackdgrazer: ahoj . Bylo to super. Asher taky jezdí na skatu a zítra s ním jdu do kina.
Vy: aha tak to je fajn.
jackdgrazer: děje se něco?
Vy: ne dobrý. Už půjdu spát .
jackdgrazer: tak dobrou Finníku❤️😂
Vy: dobrou Jackie❤️

Musel jsem se usmát nad tím jak mě nazval. Mrzí mě ale to, že jde zítra ven zase s Asherem. Zajímá mě, jestli si najde někdy ještě čas na naši partu. Zavrtal jsem se do peřiny a potichu zašeptal. "Zajímá mě jestli si uděláš čas na mě Jacku ."

Takže další kapča je tu.🤗 Já vím , že je to zatím o ničem, ale znají se teprve 3 dny.😉

Bye,bye u další kapči!
{loser forever}

You stole my heart,Wolfhard! Where stories live. Discover now