1 .1

27 3 56
                                    

~Son 36 saatin 6. bolumunu atiyorum.~

Okyanus'tan

Az once olanlardan sonra bizim saf ve salak arkadasimiz haric herkes kendisinin anonimini anladi. Sonra Melodi tekrar siraya gomuldu biz ona donduk. Sonra bize bakan 12 gozu farkettik. *hepsinin iki gozu var ya hani gencler*

Ama normal bakis degildi bir tek Hilal ve Melodi'nin abisinin oyleydi. Onun disinda hepsi dalmis okuzun trene baktigi gibi bakiyordu bize. Melodi'nin dersi dinlemek istemedigi icin ve hocanin suratina gordugunde dalabilecegi ihtimali icin onu rahat birakip onumuze donduk ama uzerinizde 2 göz varken ders dinlemek pek de rahat olmuyor. Hafif siraya kafamizi yaslayip birbirimize donduk ve Melodi'nin bi sey aradigini farkettik. Telefondan abisinin telefonundan bizim siniftaki arkadaslarini ariyormuş abisinin. Anonimi bulup intikam almasi lazimmis. Tabii o sirada Mira da agzini acti:

Mira: Bizimkileri de bul bari.

Okyanus: Bence de.

Gunes: Ayyy evet ne guzel yolariz

Mel: Iyi de ben sizinkileri biliyorum ki.

Hepsi: Soyleeeeee!¡!

Mel: Telefonu alabilmek icin soylemeyecegime soz verdim.

Okyanus: Abine direk anonimi sormak yerine buradan aradigina inanmiyorum.

Gunes: Yada inanmak istemiyorsun.

Mira: Ayni se-yuh oha artik dersteyiz ama yani.

Mel: Noldu be?

Gunes: Arkana bakma Melodi sakın.

Okyanus: Sakın donme.

Melodi: Noluyo be?! Ne var ki arkamda!

Hepimiz kusma isareti yaptik ve Hilal ve Melodi'nin abisi calan zil ile disari cikti.

Mel: Noldu be? Ne vardi arkamda?!

O sirada arkadan dusunulen anonym kisisi Melodi'nin kulagina yaklasip "gormek istemeyecegin seyler"
demeseydi Melodi mide bulantisindan revire gitmek zorunda kalmazdi. Melodi revire gidene kadar yaninda bir kisi bile kalmadi zaten.

Berkan geldi Gunes'i cekti konuscakmis bi de telefonunu birakmis digerlerine mesaj attirmis kim o? diye Gunes de aynen bence de anlamadim salagim cunku yazmis mesajlara.  Odun iste naparsin?

Mira'yi Burak cagirdi Bugra ve Hilal'in yanina gittiler niye bilmiyoruz.
Ama Mira en son gordugumde lavaboya gidiyordu midesi kaldirmadi sanirim.

Ben benim kolumu cikariyorlardi sanirim. Bilegimden tutup sertce revirin 3 yan sokagindaki duvarin oraya Onur cekti. Bende ben Snily shiplemem deyip gittim ama Melodi'nin yanina degil sinifa cunku Melodi'yi unutmusum.

×Melodi'den×

Asiri hayirsiz kankilerim beni mide bulandirip bas donduren bir agriyla yalniz birakip gittiler ki ben de bir merdiven 5 koridor uzaktaki revire gitmeden merdivenin yarisinda 4 kisiye carpmistim bile. Baya boyle Gunes'in ilk Berkan'a carptigi gibi botozlama bizim okuldakiler de amma uzunmus. Anneleri ne yediriyor bunlara?  Neyse ben revire giderken biri koluma ben asiri hayirsiz kankilerimden biri sansam da daha da hayirsiz gelmisti be. Ve acikcasi ilk gununden bu cocuga "Tam patlamis misirlik an" dedigim icin utaniyordum. Bi de az onceki olaylar. Zaten midemi bulandiran da tam olarak "gormek istemeyecegin seyler" dediginde ne demek istedigini anlamis olmamdi. Zeki olmak kotudur...

×Gunes'ten×

Tam Berkan'in dirdirindan kurtulmus Melodi'nin yanina gidiyordum ki Emir ve Melodi'yi revirin orada sinirli bir konusma yaparken gordum ve arkadan Emir'in Melodi'ye yaptigi gibi Burak kulagima yaklasip
"Ciftleri rahatsiz etme bence" dedi. Hangi ciftten bahsettigini pek anlamadim. Ust katta Mira ve Burak, 3 koridor sagda Okyanus ve Onur, karsimizda Emir ve Melodi, bahcede Bugra ve Hilal; ve burda biz boyle dururken nasil bir ciftten bahsesiyordu ki?

#herseyiyle503kelime#

@bilinmeyenkisi |Yarı TextingWhere stories live. Discover now