Bölüm 7

425 26 1
                                    

Lan ben gelecek bölümü bekleyin demişim ama aklım bomboş ne yazsam lan diyom neyse iyi bayramlar beybis.

____________

JİMİNDEN

Onun böyle birşey yapacağını düşünmemiştim. Onu heryerden engelledim ama ondan etkileniyorum. Yani beni sevmesi güzel ama.... Telefonuma mesaj geldi. Jungkooktan

Jeon.JK: Kıza ne dedin?

P.Jimin: Ne dediysem dedim SA - NA - NE

Jeon.JK: Hey hey sakin. Ona ne dedin bilmiyorum ama kendisi senin sınıftan çıkma şokunu atlatır atlatmaz kimseyi dersler dahil umursamadan koşarak yağmurlu havayıda umursamadan çıktı ve üstüne mont almadı üstü kısa kolluydu altındada etek vardı! Hasta olursa. Onun babası kanserden öldü sanki bilmiyorsun. Annesinden uzaklaşmak isteyip seula geldi. Buraya sevdiğini söyledi.Ulsan'da şiddet görüyordu. Ama senin yaptığına bak o kız nasıl ayakta? Neden o kadar soğuk davranıyor sanıyorsun o mu istedi böyle olmayı? Cevap ver!

P.Jimin: Bak cidden özür dilemeyeceğim Jeon . O bana yaptığına baksın umrumda değil. O bana bunu yaptıktan sonra o benim için yok!

Jeon.JK: O sana ne yaptı sadece seni kaybetme korkusu yaşadı ve arkadaşlarının bizim benim tavsiyem (Daha önce birinin tavsiyesi dedim mi hatırlamıyom) sayesinde sana gizli hesaptan yazdı çünkü en azından duygularıyla kendini yemektense AH! boşversene sen anlamıyacaksın bende anlatmıyacağım. 

Jeon.JK çevrimdışı

______
Mc: Buzlar kraliçemiz çık artık o lanet odadan.

Ch: Hayır! gidin 

S: Seni alana kadar asla hadi buzlar kraliçemiz çık

Jk: Hadi lütfen bebeğim

Tae: Bizi kırma

Ch: size GİDİN DEDİM!

Mc: Kapıyı kırmak zorunda kalıcaz aç.

//Mi Chadan//

Açmıyo lanet olsun

Mc: Kook

Jk: hmm

Mc-S: kapıyı kır!

Jk-Tae: NE!

Mc: KIR!

Jungkook koluyla kapıyı kırdı mı yoksa kırmadı mı hehe merakla bekleyin XD

ARKADAŞ / PJMWhere stories live. Discover now