Κεφάλαιο 21

38 7 36
                                    

Lia's POV

Έχω έρθει εδώ και κάμποση ώρα σε ένα πάρκο που είναι κοντά στο σπίτι -πήρα που δεν πήρα κινητό, άμα γίνει κάτι την έβαψα- καθισμένη σε ένα παγκάκι, κρατώντας τα πόδια μου και στηρίζοντας το κεφάλι μου στα γόνατα μου, κλαίω.

Βέβαια, δεν κλαίω μόνο γι'αυτό, κλαίω γενικώς με όλα αυτά που έχουν γίνει. Συνήθως κλαίω όταν δεν είμαι καλά, για να βγάλω όλο αυτό το βάρος που με πνίγει, κι όντως πετυχαίνει.

Με όλα αυτά που σκεφτόμουν και είχα στο μυαλό μου, δεν είχα καταλάβει καν ότι κάποιος καθόταν δίπλα μου.

??: Εμ, συγγνώμη, είσαι καλά?

Γύρισα να τον κοιτάξω. Ήταν πάνω κάτω κοντά στην ηλικία μου, νέος.

Γρήγορα σκούπισα τα μάτια μου.

Ε: Ναι, μην ανησυχείς..

??: Όλοι έτσι λένε, ενώ μέσα τους είναι χάλια... Βέβαια καταλαβαίνω αν δεν θες να μου πεις, δεν είσαι υποχρεωμένη να πεις τι έχεις σε έναν άγνωστο...

Πραγματικά ήθελα να διώξω αυτό το βάρος από πάνω μου, δεν άντεχα. Ένιωθα πως θα σκάσω σαν βόμβα. Για αυτό αποφάσισα να του μιλήσω.

??: Καταρχάς, πρέπει να γνωριστούμε, δεν νομίζεις? Με λένε Baekhyun.

L: Lia.

Β: Λοιπόν, ακούω είμαι όλος αυτιά.

Και ξεκίνησα να του λέω για τα πάντα, ό, τι έχει γίνει την τελευταία εβδομάδα. Όσο του μιλούσα, ένιωθα να με κοιτάει και να με ακούει προσεκτικά.

Β: Αν όντως έγιναν όπως τα λες, τοτε και αυτή είναι ηλίθια κι εκείνος λίγο χαζός για να μην εμπιστευτεί την κοπέλα του, αλλά, εδώ που τα λέμε, εκείνος μπορεί να νομιζε ότι δεν την συμπαθείς απλώς... Ή ότι εσείς οι δυο δεν μπορείτε να μιλάτε η μία στην άλλη και έχετε έχθρα... Όσο για το φιλί, εφόσον μου έχεις πει το πόσο εκείνος σε αγαπάει, κάτι δεν κολλάει με την όλη ιστορία. Αποκλείεται να έκανε κάτι επίτηδες, ενώ είναι ερωτευμένος μαζί σου.

L: Μα πως? Αφού τους είδα!

Β: Εγώ απλώς λέω την γνώμη μου, και κάνε εσύ ότι νομίζεις. Ίσως θα πρέπει να πας να του μιλήσεις.

L: Ίσως... Μάλλον... Θα δω τι θα κάνω.

Έκατσε λιγάκι ακόμα μαζί μου, μου κράτησε συντροφιά και με έκανε να γελάω.

Η ώρα πέρασε κι εγώ έπρεπε να πηγαίνω.

L: Σ'ευχαριστώ πολύ!

ʷʰᵉⁿ ᵈʳᵉᵃᵐˢ ᶜᵒᵐᵉ ᵗʳᵘᵉ [ᵖʲᵐ]Where stories live. Discover now