♉Taurus♉

930 46 4
                                    

Jsem rozen ve znamení Býka, pro vaši informaci se jmenuji Taurus, mým živlem je země a mou planetou je zase Venuše. Vládnu od 21. Dubna po 20. Květen už několik staletí.

Má tvrdá charakteristika je zde: Pokud něco umím, skutečně s tím jen těžko pohnu dál.

Pokud mi řekněte, že jsem tvrdohlavý, tak Vám to určitě vysvětlím, že jsem pouze trpělivý a opatrný.

Býk v mém těle je velmi tolerantní. Chyba je však, když se pokusíte proti mé vůli mě někam dostrkat násilím nebo zaútočíte na mou čest tvrdého válečníka.

Ať už jsem čím chci, nenechám si od Vás dlouho skákat do řeči, opravovat nebo dokonce rázně kritizovat. A to obzvláště na veřejnosti.
Jak už víte, mým živlem je země a pokud ještě nemám vlastní dům, tak po něm určitě toužím po staletí. Mé přátelé musejí být spolehliví a slušní lidé, kteří ctí dobré mravy.

„Pospíchej pomalu.“ to je mé skutečné životní krédo. Nemám rád velké změny. Buduji své království pomalu ale vždy jistě.

Mohu být poměrně nedůvěřivý k čemukoli novému. Stojím nohama pevně na zemi. Mám smysl pro praktické a materiální záležitosti a k životu se stavím velmi zodpovědně. I přestože bývám rozvážný a opatrný strážce, rozhodně se to zdá divné, ale jsem romantik!! Protože mou planetou je totiž vznešená Venuše.

~ Vaše Lucy 1349.

Znamení Zvěrokruhu Where stories live. Discover now