Pravidla Valhally

433 58 3
                                    

Jedná se o vstupní halu, kde při vstupu uvidíte destičky se zlatým písmem. Neignorujte je prosím. Jsou velmi důležité pro naši další cestu po budově. Pokud někdo pravidla nedodrží, tak mu vstup do dalších místností nebude povolen.

 Pokud někdo pravidla nedodrží, tak mu vstup do dalších místností nebude povolen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Požaduji slušné chování. Minimálně pozdrav a "děkuji" by se hodil.

2. Zveřejněné příběhy mají větší přednost. U nevydaných se rozhoduji podle příběhu.

3. Pokud se jedná o cover na wattpad použití, tak je nutné označení mé přezdívky do popisku příběhu. Avšak pokud by tu byl zájemce o placenou komerční práci, tak se také nějak můžeme domluvit v soukromé zprávě.

4. Žádné  zásahy do grafiky. Všechny případné změny můžeme projednat a zahrnout v předělávce. Pro tu mi prosím napište do soukromé zprávy.

5. Neobjednávejte u více lidí zároveň. Pokud se tak stane poprvé, budu to řešit domluvou. Při několikátém pochybení poputujete na černou listinu. To stejné při zjištění kopírování cizích prací.

6. Pokud příběh ještě není zveřejněn, tak mi připište k objednávce, kdy přibližně bude a při zveřejnění prosím pošlete odkaz.

7. Cover či jakoukoliv jinou grafiku použijete minimálně dva měsíce.

8. Pokud se rozhodnete cover po nějaké době z knížky stáhnout, dejte mi vědět, udělám z něj premade. Nejlépe hned, když se rozhodnete příběh stáhnout. Při dlouhodobém nepoužití vaše právo na cover či premade zaniíká.

9. Vaši objednávku beru jako inspiraci - nemusím dodržet všechny požadavky. Můžete mi proto vypsat důležité body, které tam skutečně moc chcete a neměla bych je nijak měnit nebo vynechat.

10. Musím upozornit, že covery na fanfikce NEDĚLÁM. Občas si najdu nějakou výjimku, avšak pište mi o cover na fanfikci jen po pořádném uvážení. Avšak na youtubery a k-pop covery nedělám vůbec.

(To v překladu znamená, že nebudu používat fotografie známých lidí.)


11. Dělám víceméně z pexels, freepiku a unsplash, takže by mi usnadnilo práci, kdybyste mi poslali odkaz na obrázky, které tam chcete. Odkazy v komentáři u tohoto odstavce.

12. Pokud jste přečetli pravidla, připište mi k objednávce vaši neoblíbenější květinu dosazenou do názvu vaší knihy.

 Pokud jste přečetli pravidla, připište mi k objednávce vaši neoblíbenější květinu dosazenou do názvu vaší knihy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snad jsme vás moc neodradil od prohlídky. Ale pokud jste zůstali, tak můžeme pokračovat v krasojízdě do první místnosti.

Valhalla Covers [Zavřeno]Where stories live. Discover now