22.Πίσω στο χρονο |

4K 151 0
                                    

Καθόμουν σκεπτική στο κρεβάτι μου και αναλογιζομουν αυτό το υπέροχο τετραήμερο στη Νέα Υόρκη με τον Παύλο. Ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι τώρα. Πέρα από τις τούρτες, τα μπέργκερ και τις πίτσες.

Flashback μια εβδομάδα πρίν

Ήμουν στο αεροδρόμιο και είχα βαλει τη κωλάρα μου κάτω γιατι η πτήση αργούσε. Ο Παύλος πήγε να πάρει καφέδες μιας και εγώ ήμουν η βαριοκωλη της υπόθεσης.

Ευτυχώς αυτά που είχαν συμβεί στη πτήση μου για την Θεσσαλονίκη δεν είχαν συμβεί. Ναι εννοώ οι εμετοί και οι θεσπέσιες μυρωδιές οι οποίες προέρχονταν από τον υπέροχο παύλα θαυμάσιο καθηγητής αρχαίων μου. Θυμάστε; Αν και δεν ξεχνιέται αυτός περιπτωσαρα.

Όλα ωραία και όλα καλα φτάνουμε στο ξενοδοχείο και απλώνω την αρίδα μου στο υπερδιπλο κρεβάτι. Τότε μου έκοψε να αναρωτηθώ ο Παύλος που σκατά θα κοιμηθεί; Τελικά αυτό που φοβόμουν έγινε. ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΎΚΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ;! Ελπίζω να μη ροχαλιζει σαν τρένο.

Σορρυ αυτό βρήκες να πεις για έναν διμετρο παίδαρο;

Πάλι εδώ είσαι ρε πορδή; Σε ολόκληρη Νιου Γιορκ ήρθα και εδω με ακολούθησες;

Ναι μωρέ δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Ή θα ερχόμουν μαζί σου ή θα με βαζανε η ντεπυ με την Ντίντα να παίξουμε Κουν καν. Ε βαρέθηκα και είπα να έρθω εδώ ΜΠΑΣ και αξιώσεις να ακούσεις κάτι από τα σοφολογιοτατα λόγια μου.

Ξέρεις την παροιμία που λέει "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία;" Για σένα γράφτηκε.

Το ξέρω αλλά είπα ΜΗΠΩΣ ρε παιδί μου έτσι για αλλαγή.

Ουφ σε βαρέθηκα παω για μπάνιο.

Ναι ναι και μετά το μπάνιο νιώθω κάπως καλύτερα. Ο Παύλος πήγε σε κάτι απρόοπτες συναντήσεις του εδώ και εγώ σαν το κουκο στο δωμάτιο να περιμένω να περάσει η ώρα για να πάω να φάω. Ναι αυτές οι κακές συνήθειες με ακολουθούν και στο Νιου Γιορκ.

Παύλος: Λοιπόν Φαίη ντύσου στολισου γιατί θα βγούμε!

Παύλο πες μου ότι δεν θα πάμε πάλι για αξιοθέατα έχω κουραστεί!

Πες τώρα ότι πεινάς και άσε τα σάπια!

Ωχου σκάσε!

Παύλος : όχι Φαιη μου μην ανησυχείς για Φαγητό θα πάμε.

Άγιο είχαμε Παναγία μου!

Ε εντάξει δεν είναι και πολυ δύσκολο να ετοιμαστείς και να γίνεις θέα με περίμενε ο Παύλος στην είσοδο. Προσεχώς ακολουθούν τα κομπλιμέντα του τύπου "είσαι πανέμορφη" "θα σε προσεχω μη σε κλέψουν οι ξενερωτοι #νιουγιορκπιπολ κτλ κτλ.

Αφού φάγαμε λιγδωσε τ'αντερακι μας όχι από φασολάκια και αρακα! Μη φανταστείς! Αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς! Εμείς που δεν ανήκουμε σε αυτούς παραγγείλαμε κάτι του πικάντικου. (Ανοίχτε τις τουαλέτες, ευχαριστώ)

Μετά το θεσπέσιο δείπνο (το τονίζω αυτό), είχα την φαεινή ιδέα να πάμε για ποτάκι και όχι μόνο είχα την ιδέα αλλά του το είπα κιόλας. Η μαλάκυνση που με δέρνει θα'ταν. Δε λέω ωραίο μπαράκι έχει το νιου Γιορκ [ Σταμάτα ξεφτιλιζεσαι!]. Είπαμε να πιούμε ένα ποτάκι, το ένα έγινε δύο, τα δύο γίνανε τρια, τα τρία τέσσερα, τα τέσσερα πέντε και είχαμε καταλήξει να πιούμε όλο το Θερμαϊκό!

Σου υπενθυμίζω άχρηστο πλάσμα ότι Νέα Υόρκη ήσουν! Ξέχνα την Ελλάδα για λίγο! Απαπα θεέ μου με τι τριτοτεταρτες πάω και μπλέκω;

Ενταξει μωρή την άλλη φορά Ατλαντικό θα πω σκάσε μας επριξες το συκώτι!

Που είχα μείνει; Α ναι! Προχωράω!

Επόμενη μέρα..

Θεέ μου, Παναγία μου, Χριστέ μου.. γιατί
επικαλω τα θεία; Α ναι! Το κεφάλι μου θα σπάσει! Ωχ ας κλείσει κάποιος το φως! Δε θέλω φως! Αχ γιατί να πιω τον κώλο μου! Ας γίνω καλά θεέ μου και θα αφήσω αυτο το πόστο στη Κάτια! Καταρχήν πρέπει να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω να φάω τίποτα γιατί την πλύση στομάχου δε τη γλυτώνω.

Μισό δε μπορείς να σηκωθείς έτσι..

Γιατί μωρή τι έχω; Ωχ πάλι γυμνή είμαι.
ΤΙ ΕΙΜΑΙ;!!

Συνεχίζεται...

𝘔𝘺 𝘴𝘦𝘹𝘺 𝘴𝘵𝘦𝘱𝘣𝘳𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳.Where stories live. Discover now