Bölüm 1

120 8 28
                                    

Salut ! Napiyonuz... iyi bende işte bu kitabı yazıyorum jadhfs neyse bu kitap yazdım 2.(veya 3.) kitap olacak kitabın konuşu şu : baş karakterimiz Fatih (Ben jadfk) Sihirli bir bilgisayar ile Miraculous dünyasına girecek ve orada maceralar yaşayacak... Belli bir süre sonra okuyuculardan 1-2 tane seçip (tabikide isteyen) onları hikayeme sokucam, herneyse bu kadar konuşma yeter, iyi okumalar ! 


HIKAYEYE GEÇIŞ 


Selam ben Fatih, şimdi bu maceranın nasıl başladığını merak ediyorsunuzdur ben analatayım bir gün yolda gezinirken arka sokakta bir ses duydum. Merak edip bakmaya gidince çöp kutusunun yanında bir duvara sabitlenmiş bilgisayar ve kocaman bir monitör gördüm.

 Yanlarına gittiğimde bilgisayarın yanına gittiğimde üzerinde bir not vardı. Notta 'Eğer Bunu Bulduysan Ve Bir Miraculer san Monitörün İçinden Geçerek Miraculous Dünyasına Gidebilirsin Eğer İlk Geçen Sensen Bu Monitörden Sadece Senin Seçtiklerin Girebilir' Neee Miraculous Dünyasımı ! Ben bunu Miraculous ilk çıktığından beri hayal ediyordum, şimdi gerçekmi oldu ??? 

Heyecanımı bir yere bırakıp elimi monitöre uzattım ve elim içinden geçti ! VALLAHA GEÇTI (Olum bunu yazar ken elim titriyo jdsahfkaew) sonra elimi çıkartıp monitörün içinden geçtim ve karşı taraftan çıktım lan vallaha Miraculous World burası ve bende o monitöre benzeyen bir monitörden çıktım. 

ara sokaktan çıkar çıkmaz bir tane yaşlı adamı yerde bastonunu almaya çalışırken gördüm, bir dakika bu-bu MASTUR FU hemen yanına koştum ve bastonunu ona verdim adam ayağı kalktı ve bana teşekkür etti ve tam giderken onu durdurdum.

"Hey bayım... şeeeyy benim kalacak bir yerim yokta beni evinize alabilirmisiniz ?" 

İyi Düşündüm Ama Gerçekten Evim Yoktu. 

Tabikide yufka kalpli Mastur Fu "

Tabikide genç adam. Adın nedir ?" 

"Adım Fatih, Bayım *gülümser*" 

Master Fu bana Marinette'e Mucizesini vermeden önceki bakışını attı. ACABA BANADAMI MUCİZE VERECEK! Abiii efsane olur varya herneyse ben bunları düşünürken Master Fu bana zaten biliğim adını söyledi 

"Benim adımda Fu, Evlat."

 "Memnun oldum Bay Fu." 

"Bende memnun oldum ve bana sadece Fu de, Fatih." 

"Peki Fu Amca." 

Ondan sonra sonra el sıkıştık ve yola koyulduk... 


Bitti ! Bu Bölümü Beğendinizmi ? Umarım Beğenmişsinizdir Sonunda Kardeşime Yazdırdım XD . Bu Arada Yeni Karakterleri (Yani Sizleri) Eğer Talep Olursa10-15. Bölüm Arası Alıcam Ve Hikayenin Bir Parçası Olacaksınız!Herneyse Şimdi Ben Gidiyom He Unutmadan, Herşey Dahil 360 Kelime, Neyse


AU REVOIR

Miraculous Worldजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें