Prolog

49 0 0
                                    


Jedva da je uspevao da otvori oci zbog ostrog bola u glavi koji ga je vezao za krevet poslednjih nedelju dana. Jednostavno je bio iscrpljen do te mere da vise nista nije ni osecao osim snaznog pulsiranja u slepoocnicama. Verovatno je to bila posledica silnog nerviranja I stresa iz koga nikako nije izlazio.

Kuca mu se nalazila u jednom veoma lepom mestu malo dalje od New Orleansa I u sustini je bio pravi mali raj za ljude koji vole tisininu. Ipak , I to se promenilo pre dve nedelje kada se u kucu tik pored njegove doselila nova porodica. Naizgled normalan par sa troje dece I psom. Ali nikada nista nije onako kako se cini na prvi pogled.

 Prvo je tisinu razbila dreka dece I lajanje psa koji su se mogli cuti kilometrima, a zatim je jedno od dece razbilo bas prozor od one sobe u kojoj se on nalazio. Srce mu je prakticno stalo kada je cuo lom stakla jer u trenutku nije znao sta se desava. Vika se nastavila , a samim tim I Nickova glavobolja.

 Nije ovo bila normalna decija igra . Nasuprot ovo su bila toliko ne vaspitana deca da je Nickov bes rastao iz dana u dan. Jednostavo je poceo da ih prezire.

Konacno jedne veceri buka je prestala posle glasnog I bolnog vriska koji se prelomio u nocnoj tami. Bas tako je I prestala Nickova glavobolja.

IZGUBLJENIWhere stories live. Discover now