Pár slov úvodem

141 6 23
                                    

Jsme československá skupina lidí, kteří se rozhodli pomáhat jak začátečníkům, tak i zkušenějším spisovatelům. Je mi ctí vás přivítat v naší knize s korekcemi!

Každý má svoje nedostatky a neznalost gramatiky a pravopisu je, pokud patří psaní mezi vaše vášně, rozhodně velký problém. Chápu, jak může být nepříjemné slyšet v každé druhé zpětné vazbě, kde všude chybujete a co byste měli opravit. Právě proto jsem se rozhodla vám nabízet službu korektorky a pomoci vám se stát mnohem kvalitnějším spisovatelem.

Žánry, které jsem ochotna opravovat:

- akční/dobrodružný
- fantasy
- sci-fi
- historické romány
- romance
- mystery/paranormální
- poezie
- povídky
- thriller
- teen fikce
- fan fikce

Žánry, které nepřijímám:

- horor
- příběhy s obsahem pro dospělé
(tyto dvě kategorie zkrátka neopravuji)

Jsem člověk stejně jako vy, ráda se s vámi dohodnu, ale po celou dobu naší spolupráce očekávám slušnost; což se, doufám, bere jako samozřejmost, ale pokud mi někdo bude rozkazovat či dokonce nadávat, s korekcí vašeho příběhu končím. Stejně tak musíte počítat s tím, že váš text, co mi poskytnete, nebude opraven do několika hodin. Já mám také svůj vlastní život, a i přesto se budu snažit mít hotovo co nejdříve a odevzdat vám co nejkvalitnější práci.

Co mi při zájmu o korekci sdělit:

- žánr příběhu
- stručný děj, opravdu stačí stručný
- délku knihy
- jestli je kniha dokončená/nedokončená

ŽÁDOSTI O KOREKCI SMĚŘUJTE DO KOMENTÁŘŮ POD TUTO KAPITOLU.

Pokud se tak dohodneme, mohu vám posílat dva texty - jeden původní, s podtrženými chybami, abyste se ze svých chyb poučili, a druhý nový, opravený. Musíte však počítat s delším čekáním. Pokud byste neměli zájem a chtěli jen konečný, opravený text, též není problém.

S každým se domluvím individuálně, jak moc do hloubky budu příběh opravovat.

KorekceWhere stories live. Discover now