3. Jelentkezési lap

650 38 5
                                    

Ezt a lapot általában december elejéig kell beküldeni az iskolába, ahol a felvételit fogod megírni. Ez lehet egy hozzád közeli középiskola vagy az, amibe később menni szeretnél.

Arra már nem emlékszek, hogy ez egybe van-e azzal, amin azokat az iskolákat kell megjelölni, ahová menni szeretnél, ezért most külön írom le.

Az iskolák megjelölése:

– érdemes többet megjelölni, de nem csak hasra ütés szerűen, hanem úgy, hogy annak/azoknak is utána néztél

– azt írd be elsőnek, amibe a legjobban szeretnél menni, és értelemszerűen azt utolsónak, amit csak azért írsz mondjuk oda, hogy ha nem vennének fel, akkor esetleg oda mehetsz

– az iskola nevét, OM azonosítóját és a szakot pontosan kell megjelölni. A honlapon fent vannak a tagozatkódot. Egy iskolán belül több tagozatot/szakot megjelölhetsz, de az iskolát le kell írnod külön megint, tehát itt is az a szak/tagozat kerüljön előre, amire menni szeretnél

– èrdemes megadni egy kódot, amit megjegyzel, így ugyanis a listán nem kell majd azzal szenvedni, hogy kikeresd a diákigazolványod számát, hanem egyszerűen csak a kódot kell megkeresni és már látod is, hány pontod lett és hogy ezzel hanyadik vagy a listán.

Felvételizőknek Where stories live. Discover now