🍀🌹--eveline--🌹🍀

66 9 5
                                    

  --eveline-- este un cont cu 20 de lucrări în prezent. Aceste lucrări aunt prezentate în categoria Dragoste, plus alte derivate, conținând fie personaje din trupe Sud Coreene ca de exemplu:
"We Met On The Streets¡ Jisoo Balckpink" în care este vorba despre Jisoo, o tânără ce era cu note de 10, dar odată ce a luat bacul a renunțat la gândul de a învăța în ciuda insistențelor celei mai bune prietene ale ei. Aceasta întâlnește și se îndrăgostește de un băiat care ascunde un secret necurat.

  Pe lângă FanFiction-uri cu personaje din lumea reală, vă poate oferi și cărți cu personaje proprii. Un exemplu poate fi cartea "6 reason why. Vol I" unde se vorbește despre Mako care înțelege greșit situația în care se afla Haru, acesta fiind găsit unde nu trebuie după o seară de beție. Mako descoperă adevărul, dar într-un mod crud, sub forma a șase scrisori, fiecare cu câte un motiv.

  Acum trecem la gramatică și modul de exprimare. Acestă persoană își scrie lucrările foarte corect, neexistând vreo greșeală. Modul de exprimare a sentimentelor personajelor îți va aduce și ție aceleași sentimente, pe lângă plăcerea de a te vedea pe tine ca unul dintre personaje odată ce începi să citești. Narațiunea este una logică și bine pusă la punct. Astfel nu trebuie să-ți bați capul cu ce dorește să spună, așa cum se întâmplă și în alte lucrări de pe acestă platformă.

  La final, vă spun că este o persoană ce merită să-i apăsați pe butonul "urmărește", să-i citiți lucrările și să-i lăsați voturi.

Promovări Where stories live. Discover now