Knivkast

1.4K 19 2
                                    

JUSTIN

Det er onsdag i dag. Onsdage gør mig normalt ikke specielt meget, men lige i dag er jeg ret nervøs. Vi skal hjem og spise hos mine plejeforældre. Normalt ville jeg ikke være nervøs. Nok fordi jeg aldrig har haft en pige med derhjemme, i hvert fald ikke andet end til et knald. Fandme ikke aftensmad. Jeg ringet til Michael og Linda igår, som er mine plejeforældre. Først var jeg helt stille i den anden ende, og de blev lidt urolige men jeg har lovet Emma at hun måtte møde dem, så jeg tog mig sammen og fortalte det som det var. Min plejemor var lige ved at græde og kunne ikke vente med at møde hende. Jeg skal hente Emma 17:30 hos hende, så jeg skal til at gøre mig klar da kl er 16:47. Jeg taget er hurtigt bad, og tager et par sorte jeans og en hvid skjorte. Jeg vil godt gøre lidt mere ud af mig selv i dag. Jeg kører hen mod Emma, og da jeg holder uden foran sender jeg hende en besked.

"Jeg holder hernede skat🥰" skriver jeg.

"Kommer ned nu😌" svarer hun hurtigt tilbage.

Jeg ser Emma da hun kommer ud af døren. Jeg siger dig hun ser fræk ud. Hun har en sort kjole som hat spaghetti stropper og hvide prikker på. Den går til midten af låret, og så sidder den stramt foroven. Hun skal da med mig hjem idag det da helt sikkert. Hun sætter sig ind i bilen og giver mig et hurtigt kys på munden.

"Hva så?" Siger hun med store øjne

"Du ser vold fræk ud i den der" siger jeg og giver hende et lumsk smil.

"Hvad skal der lige ske for at du skrev skat i din besked?" Siger hun og griner lidt.

"Årgh hold din kæft. Ik sig det ikke gjorde dig tændt at jeg skrev skat" siger jeg og smiler

"Det er da noget mærkeligt noget at blive tændt over" siger hun og bliver fornærmet. Jeg læner mig ind over hende.

"Bare rolig skat, jeg skal nok gøre dig tændt i nat" hvisker jeg i hendes øre og lægger tryk på skat.

Vi kører hen imod mine plejeforældres hus, men før vi kører ned af deres gade stopper vi, fordi Emma insistere på at vi skal have nogle blomster med til dem. Totalt latterligt? Jeg har kendt dem i 2 år og har aldrig købt en eneste ting til dem. Hun vælger en buket blomster som er lidt blandet. Den er ret grim, men jeg gider ikke gøre hende sur, så jeg nikker bare og smiler. Vi står foran deres hus, og jeg skal lige tage et par dybe indåndinger inde jeg banker på, men Emma tager fat i min hånd og kigger på mig.

"Det skal nok gå Justin" siger hun og smiler.

Shit jeg elsker det kvindemenneske. Hun ved lige hvordan hun skal gøre. Jeg når ikke at banke på, før Linda har åbnet døren og man kan se hendes smil der fylder hele 5 øren. Lidt creepy faktisk. Hun åbner armene og stormer lige imod Emma. Normalt ville man give hende hånden og præsentere sig selv, men nej hun skal lade som om de har kendt hinanden i flere år. Emma krammer hende tilbage og hilser på hende.

"Du må være Emma!! Ej hvor er det dejligt at møde dig" Siger Linda med nærmest tåre i øjnene.

"Ja det er mig. Dejligt også at møde dig" siger hun og smiler tilbage.

Michael kommer ud og giver hende hånden som et normalt menneske. Vi træder ind, og jeg kan se Emma er overrasket over huset. Det er stort og ser rimelig dyrt ud. Det er det også. De har aldrig manglet penge i hvert fald. Linda har allerede fundet et album frem fra da jeg var lille, som de fik med da jeg blev overført til dem. Emma sætter sig i sofaen og Linda sætter sig ved siden af. Jeg gider ikke se med, da jeg har set billeder 5000 gange, men jeg kan alligevel ikke lade være da de bryder ud af grin. Det er et billede hvor jeg sidder i prinsessetøj, og det er faktisk taget af mine rigtige forældre. Jeg var ikke mere end 4 måneder gammel.

Will my life ever be the same?Where stories live. Discover now