/časť Desiata/

6.1K 283 105
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neviem síce čo sa so mnou stalo, no jednou vecou som si istá- Cama už nemilujem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neviem síce čo sa so mnou stalo, no jednou vecou som si istá- Cama už nemilujem. Toto zistenie bolo ako ľadová sprcha. Prišla náhle a nebola vôbec, ale vôbec príjemná. Lenže táto sprcha znamenala len jedno. Rozchod.

Nie že by som nerada ťahala chalanov za nos(alebo za niečo iné...) ale Camerona som si naozaj obľúbila a bola som doňho takmer rok zaľúbená takže mi prišlo nemožné sa s ním len zahrávať. Rozhodla som sa teda, že sa s ním rozídem. Lenže nezáleží na to, ako sa rozhodnem, ale čo urobím.

A to bol práve ten problém.

Nervózne som sa mrvila na mieste aj s horúcim čajom v rukách a premýšľala, ako začať. Kurva, London, ak sa ani nevieš rozísť so svojím priateľom tak si klesla naozaj nízko.

,,Takže, ehm, sa so mnou rozchádzaš?" V jednej chvíli mi mozog zaplavili dve emócie, úľava a strach. Vie čítať myšlienky alebo čo? Lebo áno, toto je tá vec čo ma vystrašila. Zrejme si všimol môj prekvapený výraz a neveselo sa zasmial.

,,Myslíš si že som slepý, London?" Smutne si vložil hlavu do dlaní a ja som mala potrebu ho objať a utešiť. Vzchop sa!

,,Všimol som si, že ho stále miluješ už pred pár dňami, len som si myslel že...ja vlastne ani neviem čo som si myslel..." Prekvapene som zažmurkala, keď povedal že Noaha milujem. Pobavene som sa usmiala a jednou rukou mu postrapatila vlasy.

,,Príliš si domýšľaš, Cam. Je síce pravda že sa s tebou chcem rozísť...No nie kvôli jemu," povedala som dôveryhodne. Pri poslednej vete mi však žalúdok urobil kotrmelec a vyvolal v hlave zmätok. Nebola som si istá, prečo som Camerona prestala milovať a nechcela som vedieť, ak za tým niekto stojí.

Zažmurkala som a vystrela sa keď som si uvedomila že Cameron si berie svoj mobil a náhli sa k dverám. Nechcela som, aby náš vzťah skončil takto, no ešte viac ma mrzelo že bol pokojný. Že nebojoval, ako keby som mu bola ukradnutá.

,,Možno si si to ešte neuvedomila, no miluješ ho. A by som nemal byť ten ktorý ti toto hovorí," venoval mi posledný pohľad a navždy zmizol za dverami.

Vypadni, Noah!Where stories live. Discover now