12

255 31 3
                                    

mladší z chlapcov, ktorí ležali na posteli, bolestne zakňučal, keď doňho Namjoon zasunul rovno dva prsty a začal sa s nimi v Taehyungovom vnútre pohybovať, pričom ich od seba mierne rozťahoval, aby svojho chlapca pripravil na to, čo sa malo ďalej odohrať.

bolestné vzdychy sa teda po chvíli zmenili na tie slastné, čo už Jin, ktorý tú scénu celý čas pozoroval, nemohol vydržať a rozhodol sa pripojiť ku svojim priateľom.

priliezol až k najstaršiemu z nich a keď sa neho Namjoon pozrel, pritisol sa mu na pery. Namjoon, samozrejme, neprotestoval, skôr sa do bozku zapojil a Jina si k sebe za tvár pritiahol bližšie, na čo sa im dostavilo ďalšieho Taeho zakňučania, keďže si už začínal zvykať na staršieho prsty, no teraz sa cítil tak prázdne.

obaja starší chlapci sa teda od seba odtiahli, no Seokjin sa ihneď naklonil nad Taeho a pobozkal ho, bozkmi pokračujúc až k jeho krku, kde mu, takisto ako Joon, vytvoril pár značiek.

následne sa presunul až k mladšiemu podbrušku, kde sa už chystal vytvoriť ďalšie značky, no Taehyungov hlas ho v jeho plánovanej akcii zastavil a tým si získal pozornosť i ďalšieho chlapca, ktorý teraz sedel na kraji svojej postele a sledoval svojich priateľov, ktorí si ešte donedávna navzájom kradli z úst kyslík.

,,čo sa deje, baby?," opýtal sa nežne Seokjin chlapca pod ním, no miesto odpovede ho Tae len zaťahal za rukáv košele, čo starší nepochopil, no Namjoonovi to ihneď došlo.

keď však najmladší chlapec na svoju prosbu nedostal žiadnu odpoveď, svoju činnosť zopakoval, na čo sa k nim už naplno pripojil Joon a nežne pohladil chlapca po červenom líčku.

,,awh, baby, vadí ti, že na sebe ešte máme oblečenie?," opýtal sa najstarší, s miernym náznakom pobavenia v hlase, no určite nechcel svoje menšie zlatíčko viac trápiť, preto ani len nečakal na Taehyungovu odpoveď a rovno si začal vyzliekať košeľu, potom nohavice a nakoniec šli dole i jeho boxerky, zatiaľ čo ho jeho priatelia úpenlivo pozorovali a nevedeli sa toho pohľadu nabažiť.

Jin Namjoona samozrejme nasledoval, zatiaľ čo si starší chlapec stihol priľahnúť ich malého priateľa, ktorý sa sladko zachichotal, keď mu starší začal po celej tváričke pokladať jemné bozky, pričom sa do Taeho otvoru snažil znovu vtesnať svoje prsty, tentokrát tri, a začal ich od seba, rovnako, ako predtým, rozťahovať, na čo mu mladší chlapec zavzdychal do bozku a objal Namjoona okolo krku.

,,d-daddyh," vysypal zo seba pomedzi vzdychy a následne znovu zakňučal, keďže z neho Joon svoje prsty vytiahol, pretože usúdil, že Tae bol už dobre pripravený.

,,n-nie, d-da-daddy," vzlykol mladší, no než stihol povedať niečo viac, či namietať, starší ho ulčal ďalším bozkom, pričom mu jazykom vkĺzol do úst a začal mu ich tam preskúmavať, keďže bitka o nadvládu by nemala ani pri najmenšom zmysel, pretože Taehyung si to skôr užíval plnými dúškami a nemyslel na nič iné, ako bol ten šteklivý pocit v podbrušku, keď sa ho obaja chlapci tak láskyplne dotýkali.

,,neboj, anjelik. za to, že si bol pre nás tak dobrý chlapec, dostaneš odmenu," Joon sa uškrnul, akoby práve porazil vo futbale niekoho, koho nikdy nemal rád, pričom si jazykom zvodne prešiel po oboch stranách pier a otočil sa k Jinovi, ktorému taktiež venoval francúzsky bozk.

,,my dvaja si to necháme na potom, hm? teraz sa musíme postarať o nášho babyboya," znovu Seokjina pobozkal a obaja sa viac prisunuli k Taehyungovi.

Namjoon si ho usadil do lona tak, aby mu tvárou ležal na hrudi a Seokjin si sadol tesne za nich, pričom svojou špičkou jemne podráždil Taehyungov otvor, ktorý bol už jemne načervenalý z toho, ako doňho najstarší prirážal svojimi prstami.

,,baby, teraz na mňa pomaly dosadni, dobre? potom sa k nám pripojí Jinnie a ďalej to už môžeš nechať na nás, len zo začiatku potrebujeme tvoju pomoc. budeš znovu dobrý chlapec?," opýtal sa sladko Joon, na čo Tae potichu prikývol. chcel byť dobrým pre svojich daddys.

,,dobre, anjelik. pokojne sa ma môžeš pridržať, ak chceš a- oh."

Namjoon ani nestihol Taehyungovi vysvetliť, čo mohol spraviť, pretože ten sa ihneď chytil staršieho ramien a začal pomaly a opatrne dosadať na jeho penis.

,,a-ahh," vzdychli obaja, keď bol Joon už z polovice v mladšom chlapcovi. Namjoon nad tou úzkosťou a teplom, a Tae nad staršieho veľkosťou.

,,anjelik... s-si tak-ah úzky," zavrčal mu do ucha Joon, ktoré jemne skusol, kvôli čomu z mladšieho vyšiel ďalší, avšak teraz už tlmený vzdych, čo sa staršiemu nepáčilo. chcel svojho anjelika počuť, no nepovedal mu na to nič, preotže sa z Taeho úst vydral ďalší vzdych, pretože Namjoon sa v ňom nachádzal až po koreň.

tretí chlapec, ktorí sa spolu s nimi v miestnosti nachádzal, to už nevedel vydržať, preto sa chcene a s veľkými očkami pozrel na staršieho, ktorý len prikývol a Jin sa s radosťou ešte o niečo priblížil k Taemu a špičkou pritlačil na jeho otvor, čo prinútilo Taehyunga znovu slastne zavzdychať.

---

keď sa už aj Seokjin nachádzal v Taem po koreň, Namjoon Taehyunga pobozkal na pery a pošepol mu, aby ho objal okolo krku, na čo Jin svoje ruky presunul na Taeho boky a keď sa Joon v Taem pohol, dal mu tým znamenie, aby mu pomohol dosadať.

celou izbou sa ozývali zvuky pokožky, ktorá sa každým prírazom o seba bila, a hlasité vzdychy, ktoré z Taehyungových úst pre oboch starších chlapcov pôsobili až príliš ľubozvučne.

,,d-daddy...oppa-ah," zakňučal Taehyung, ktorý bol už takmer celý bez seba z toho, ako sa v tej chvíli dobre cítil, no nedokázalo to prekonať ten úžasný pocit, keď sa do neho Namjoon so Seokjinom urobili.

opatrne z mladšieho chlapca vyšli, po čom si Taeho tvár našla miesto na Namjoonovej hrudi a obom starším chlapcom tak nezostalo nič iné, ako ho len odniesť do kúpeľne, kde skočili pod rýchlu sprchu, počas ktorej svojho malého priateľa čistili od ich ejakulátu, následne sa osušili a uložili sa do Joonovej posteli, pričom mu Taehyung ležal znovu na hrudi a Seokjin hneď vedľa nich, so staršieho rukou ovinutou okolo jeho pása.

toto bolo cancer jak kajumiho songy, za čo sa vám veľmi ospravedlňujem a dúfam, že mi odpustíte moje chyby v písaní, keďže som momentálne mimo z toho, že už v pondelok sa vraciame do školy😩

ly all❤️


𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐦𝐞, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞Where stories live. Discover now