▪02▪

524 23 30
                                    

Hemen valizini hazırladın. Bilet almak zor olmamıştı. Sonucta pilottun. Çin'de de senin yakın bir arkadaşın olan Melike vardı. Kendisi doktordu. Birkaç senedir görüşmüyordunuz. Onu görmek için heyecanlanıyordun. Uçağın sabah erken bir saatteydi bu yüzden erkenden yattın.

Sabah kalktığın gibi son hazırlıklarını yapıp evden çıktın. Arabaya bindin, ve yola koyuldun. İşlemleri yaptırdıktan sonra uçağa bindin. Koltuğuna oturdun ve eskileri düşünmeye başladın. Onların şarkılarını dinlemeyi çok özlemiştin. Bu düşünceler arasında uyuya kaldın.

Birara kalkıp birşeyler yedin ve tekrar uyudun. Ne kadar süre uyuduğum bilmiyordun ama iniş için anons yapılınca uyandın. İniş yapıldı ve herkes ayaklandı. İndiğinde Melike seni orada karşıladı. Beraber onun evine geçtiniz. Havuzlu bir evi vardı. Bahçesi çok güzeldi. İçerisi daha güzel görünüyordu. Beyaz ve gri renk ağırlıklı bir evi vardı.

Üst kata çıktınız. Sana kalacağım yeri gösterdi. Geniş bir odaydı. Yatak rahata benziyordu. Dolabına eşyaları yerleştirip aşşağı indin. Biraz hasret giderdiniz ve yol yorgunu olduğun için biraz uyumak istedin. İyi uykular diledikten sonra kendini uykunun kollarına teslim ettin.

Sabah kalktığında enerji dolu olduğunu fark ettin. Koşarak aşşağı indin. Melike, Kahvaltıyı hazırlamıştı.

○●○●○●○
M: Acıktın mı lan?
S/A: Uf çok acıktım valla.
M: Gel de otur o zaman.
S/A: Tamam beh.

Kahvaltınızı yaptınız. Melike işe gitmek için hazırlanıyordu. Çıkmadan sana istediğini yapabileceğini söylemişti. Havuza girmek istemiştin ama hava buna uygun görünmüyordu. Melike eve gelene kadar telefonunla uğraştın. Bütün gün çok sıkılmıştın. Biraz yemek yapıp, masayı hazırladın Sonunda Melike gelince oturup yediniz.

Masayı kaldırırken işiyle ilgili sorular soruyordun. Özel bir eve gittiğini, ailenin zengin olduğundan falan bahsediyordu.

○●○●○●○
M: Ya sana bişey daha söylemem lazım
S/A: Söyle?
M: Çalıştığım aile özel bir pilot arıyorlar.
S/A: Tamam.
M: Yani işte anlasana. Beraber çalışırız.
S/A: Bilmiyorum ya. Düşüneceğim.

Yine kesiyorum kısa zaman da atacağım ♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BOY STORY İLE HAYAL ET |•XIN LONG•|Where stories live. Discover now