Side Effects (3.)

329 25 23
                                    

- Feliiix segítened kell! - rontok be ausztrál társam szobájába reggel 7-kor.

- Mi a fasz Chan? - kérdezi miközben felkel a földről mert leesett. Hupsz

- Segítened kell!

- Oké mondjad - paskolja meg maga mellett a helyet.

- Na szóval...szeretek valakit akit nem kéne és nemtudom mit csináljak - hadarom el egy szuszra.

- Oké először is nyugodj le, másodszor nyugodj le és vegyél levegőt, harmadszor nyugodj le és mond el, hogy, hogy jöttél rá, hogy szereted az illetőt - mosolyog rám.

- Oké szóval mostanában sokat vagyok vele és kezdem úgy érezni, hogy még közelebb szeretnék hozzá férkőzni. De nem szabad mivel se az ügynökség se a srácok nem örülnének neki vagy nemtudom - húzom a szám egy keserű mosolyra.

- Figyelj a srácok tuti örülnének neki mert basszus mégis csak az "apjuk" vagy meg ezek mindennek örülnek. A JYP miatt meg ne aggódj JYP papa is örülne neki hisz tudja mennyire hajtod magad, hogy nekünk jó legyen.

- Nagyon köszönöm 'Lix - azzal már mosolyogva kilépek a szobából.

*time skip*

De jó....itt vagyok a vidámpark kapujában a többiek nélkül. Mikor be léptünk Minho, Jisung és Jeongin elmentek vattacukrot venni, Felix, Changbin és elment a lövöldözős játékokhoz, Hyunjin és Seungmin pedig a hullámvasutat vették célba.

Chan
Ha most nem húzzátok
ide a beleteket nagy
bajban lesztek...

Jeongin
Ajjj hyung...megyünk :(

Én is így gondoltam - mondom a gyerekeimnek mire végre idefáradnak. - na szóval most szépen mindenki fogja magát és először elmegyünk kajálni. - tudtam, hogy tetszeni fog ez az ötlet a csapatnak szóval el is indultunk a kajáldákhoz.

*timeskip again*

Végig jártunk az egész vidámparkot szóval iszonyat fáradtan estünk be (szó szerint) a dorm ajtaján. Mivel nem akartam tovább gyötörni őket ezért mindenkit elküldtem aludni. Mindenki elvégezte az esti rutinját és elvonultak aludni.

- Channie hyuuung~ - jön be egy szomorú maknea a szobámba.

- Mi történt Innie? - kelek ki rögtön az ágyból.

- Minho hyung túl hangosan horkol és nemtudok tőle aludniii - mondja toporzékolva.

- Gyere ide - ülök le az ágyamra és paskolom meg a mellettem lévő helyet

- Okézsoké - totyog ide a kis cukiság. Befekszik mellém és szorosan hozzám bújik. Én is átölelem és így alszunk el.

- Nem kéne felkelteni?

- Nem hagyuk aludni

- De dél van

- Nembaj nem aludt mostanság. Na igen erre ébredtem. Gyöszörögve fordultam át a másik oldalamra...legalábbis próbáltam...mert ahogy megakartam fordulni valami puhára gördültem rá. Morogva visszafordultam az eredeti pozícióba és mégjobban magamra húzva a takarót próbáltam visszaaludni. Igen...megint csak próbáltam ugyanis egy kezet éreztem az arcomon.

Félig kinyitottam a szemem és egy kócos hajú, plüssmacit ölelgető maknae tárult a látószögembe. Mosolyogva csuktam vissza a szemeimet és élveztem a puha kéz simogatását.

*time skip*

Csörömpölés...erre a legjobb kelni...khmm...iróniaa...na mindegy. Lassan kikelek az ágyból és levánszorgok a konyhába. Ami ott fogad...hát röhögőgörcsöt kaptam. A két tettes (jelen esetben I.N és Seungmin) tiszta liszt és ha jól látom I.N hajában egy-két tojás is megtalálható. Ahogy meghallották reggeli kacajom behúzott nyakkal fordultam felém.

Ahogy a kis babám (I.N) meglátott csillogó szemekkel ugrott bele a nyakamba.

- Olyan jó, hogy végre felkeltél - bújik bele a nyakamba mint egy kismajom.

- Innie tiszta liszt meg tojás vagy - nevetek fel újra. - Menjetek és tusoljatok le. - mondom mire bólogatva teszik a dolgukat. Odamegyek a hűtőhöz more megakad a szemem a mai napon.
- O basszus - suttogom - FIÚK GYORSAN KÉSZÜLŐDJETEK MENNÜNK KELL GYAKOROLNI - ordítom el magam.

Fél óra múlva már úton vagyunk a stúdió felé. Mikor megérkezünk gyorsan kipattanunk az autóból és méggyorsabban megyünk be a JYP épületébe és a táncterembe. Changbinnal gyorsan megcsináljuk a hang szabályozását + minőségét és már gyakorolhatunk is.

- Oké 10 perc pihi - mondja Minho,mire Jisunggal illetve a Changlix páros + Hyunjin levágódnak a padlóra és lihegve próbálnak nem elaludni. Én is leülök a tükörhöz és nekidöntve a fejem kezdek neki én is egy kis pihenésnek. Pár perc után egy súlyt érzek az ölemben. Jobb szememet kinyitva konstatálom, hogy Jeongin bizony kényelmesnek találta, hogy raktam félig fekve töltse el a pihenés nagy részét.

- Jólvan fiaim folytassuk - csapja össze a tenyerét Lee Know.

A gyakorlás végefelé egy csapódást hallunk. Rögtön mindenki odafordul és mikor megláttun mi történt rögtön rohantunk Hyunjin felé.

- Hyunjin hahó - próbáltam keltegetni - Hyunjiin...na végre - fújom ki a levegőt mikor végre kinyitja szemeit

- S-sajnálom...

- Ugyan nem kell de...ettél ma valamit? - vonom kérdőre egyből.

- Igen - bólógat nem túl hitelesen

- Nem tussz hazudni... - rázom meg a fejem.

- Tessék Hyung - nyújt Seungmin Hyunjinnek egy kis ételt meg vizet.

- Oké ennyi elég volt mára szerintem - azzal elkezdtünk készülődni. Mikor visszaérünk szeretett dormunkba én egyből a stúdió felé vettem az irányt. Ott beállítottam a Side Effects-nek elnevezett legújabb dalunkat és elkezdtem a koreografiát táncolni.

Mikor elfáradtam kikapcsolom a zenét, bezárom a stúdiót (sül a biztonság xd) majd az összes cuccommal bevonulok a szobámba. Hunyorítva de észreveszek egy alakot az ágyamba. Nem kell tippelnem, hogy tudjam ki az. A törölközőmet és egy boxert megfogva lépek be a fürdőszobába. Miután végeztem az esti rutinommal még gyorsan lemegyek a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet, de nem vagyok egyedül.

- Oi Felix, come here bro(e) - kezdem el a szokásos beszélgetésünket

- Here's your ramen - úgy látszik vette a lapot (a Tesco-ban xdd)

- What do you made bro(e)?

- For me 'cuz

- Oiii hihi...omagaaaad...it looks so gooooood~ - nevetem el magam a végén.

- Istenem de hiányzott

- Igen nekem is - még beszélgetünk egy pár órát majd mindketten elmegyünk aludni. Mikor fölérek a szobába, bebújok az ágyba és átölelem a babám derekát.

- Jó éjszakát Innie. Szeretlek♥. - vallom be az érzéseimet majd elnyom az álom.

Fuuuu jó rég volt rész DE. Most ihlet meg kedvem is van a dologhoz...viszont nemtudom, hogy, hogy tudok majd írni mert én 18.-án felvételizek és tanulnom is kéne rá DE. Szeretnék gyakrabban részeket kirakni szval írni fogom!
Addig is legyetek jók😘

Side Effects (JeongChan)Where stories live. Discover now