Sex Nebun Cu Viorica Dancila

656 7 3
                                    

Faceti cunostinta cu Bogdan, un barbat de 45 de ani, mare fan al PSD-ului in special al Vioricai Dancila-oh, Viorica, perfectiune intruchipata, Afrodita zilelor noastre, o farama de rai pe pamant, singura femeie de pe planeta care poate face analfabetismul sa fie sexy-gandea Bogdan in fiecare zi.

Intr-o zi Bogdan mergea pe strada in drumul spre casa lui, privind in sus si gandindu-se la ea-"Ah Viorica, ce m-as face daca n-ai exista..." cand deodata da peste cineva.

"Ai grija pe unde mergi idiotule, aveam un discurs de tinut la care sa ma fac de ras"

"Ma scuzati, lasati-ma sa va ajut-" spuse Bogdan pana cand realiza cine era persoana de care daduse-VIORICA."VIORICA DANCILA?"

"Chiar eu."

"Doamna prim ministru, va ador din suflet, chiar sustin foarte mult munca depusa de dumneavoastra, stilul sexy si buclucas pe care il aveti va rog frumos sa ma lasati sa va scot la un suc."

"Nu esti de speta mea, eu ies numai cu baieti cu un nivel de inteligenta macar cat al meu."

"Am ramas corigent la romana in clasa a 5a"

"Perfect!Maine la 3 ne intalnim aici!"

"Doamna prim-ministru! Va multumesc vai vai vai vai!"

"Pa baiete" spuse aceasta intorcandu-i spatele.

Lui Bogdan ii straluceau ochii de fericire, se gandea ca a cucerit-o conplet pe Viorica, poate asa ajungea sa fie in PSD alaturi de ea si nu va mai lucra ca bocitor pentru 3 lei pe luna.

A doua zi Bogdan se imbraca cu ce avea el mai frumos si se intalni cu Viorica.

"Doamna prim ministru aratati extraordinar"

"Oh vai Bogdanel m-ai facut sa ma inrosesc"

Viorica era imbracata intr-un costum de asistenta sexy(gen cum au alea din silent hill de le omori, sau cum au alea de-s mereu violate primele in animeuri).

"Du-ma la tine akasika" spuse Viorica, vocea si modul ei de a vorbii schimbanu-si formalitatea drastic.

"Cum doriti doamna prim-ministru"

Ajunsi in apartamentul lui Bogdan, Viorica il tranti pe Bogdan pe pat.

"An sfarshit, pot shi ieu s-a ma dezlantsui, MIAAAU, MIAAAU" incepu aceasta sa faca precum o pisica."Miau,vreau sa iti mananc penisul ala mare🥰🤩"

"Ah, Viorica,analfabetismul dumneavoastra ma uda"

"Hai-de, shtiu k vrei 🤭"

"Te voi fute nenorocita mica, pana o sa imi strigi numele"

Bogdan ia un tub de pasta de dinti si i-l baga in cavitatea vagniala a Vioricai aceasta incepand sa geama si sa miaune, pasta de dinti se imprastie pe asternuturile proaspat spalate ale lui Bogdan.

"Ah nenorocit-o, abea ce spalasem..."

"Hai hai, iubi mai vreau"

Ascestia se futura pana in zori cand a venit sfarsitu lumi si planeta a explodat. (Viorica o suoravietuit si s-a refugiat pe Venus unde a intemeiat o populatie de o inteligenta inferioara conservelor cu sardine.)

Sex Nebun cu IohannisWhere stories live. Discover now