63.Bölüm

9.3K 1.1K 756
                                    

(Ji A)

Ae Cha, Mi Rae ve Choon Hee ile birlikte gittiğimiz alışveriş merkezinde bulunan kafelerden birinde oturmuş durum değerlendirmesi yapmak üzereydik.

Her ne kadar Taehyung ile aramızda yaşananların arkadaşlarım tarafından masaya yatırılması gerektiğini düşünmesem de buna mecbur bırakıldığım söylenebilirdi.

''Anlat bakalım Ji A, dün gece neler oldu?''

Choon Hee meraklı bakışlarını üzerimde sabitleyip masaya koyduğu dirseklerinin yardımı ile biraz daha bana doğru eğildi ve Mi Rae ile Ae Cha da ona katıldı. Kendimi sorguda hissettiğimden gerginliğim bir miktar daha artmıştı.

''Taehyung ile aramızdakileri netleştirmek için onun evine gittim ve Se Mi'yi kapısında buldum. Bir süre sonra da kapıyı çalmasına gerek bile kalmadan Taehyung onu eve aldı.''

Choon Hee düşünür bir hal alıp bakışlarını olabildiğince kıstı.

''Abim iyi bir yumruğu hak etmiş.''

Şaşkın bakışlarımı Choon Hee'ye yönlendirdim. Onun ciddiyetle sağ elini yumruk haline getirip düşünmeye devam ettiğini gördükçe şaşkınlığıma bir yenisini daha ekliyordum. Diğerleri de Choon Hee'ye şaşkınlığını belli etmiş olmalı ki kaşlarını havalandırıp devam etti.

''Bakmayın öyle, Yoongi'yi Polis Akademisi'nde bir kızla sarmaş dolaş görünce de yumruk atmıştım.''

Gerçi Choon Hee, Yoongi'yi bir kızla buluşmasından yüzüne su fırlatarak çekip almıştı değil mi? Neden şaşırıyordum ki?

''Bence bu kadar kötü düşünmeyin. Birlikte çalışıyorlar ve mutlaka Se Mi'nin orada bulunmasının mantıklı bir açıklaması vardır.''

Mi Rae olaya gayet ılımlı bir şekilde yaklaşmaya çalışırken Ae Cha araya girdi.

''Ama Choon Hee'ye özel bir misafiri olduğunu söylemiş.''

Hepsi ben yokmuşum gibi bir ağızdan kendi fikrini söylemeye başladığında olaya yeni bir boyut kazandırmak adına bir miktar yüksek sesle giriş yaptım.

''Daha önemli bir şey var!''

Sus pus olmuş üçlü bana baktığında derin bir nefes aldım.

''Gece Bayan So ile birlikte uyuyordum ve o sırada Taehyung beni beş kez aramış.''

''Bunu şimdi mi söylüyorsun?'' diye bana çemkiren Choon Hee karşısında birkaç saniye sustuğumda ''Aradın mı abimi?'' diye merakla sordu.

''Benim aramama gerek kalmadan o beni aradı.''

''Ne dedi peki?'' diye üçü birden neredeyse bağırdığında dudaklarımı ıslatıp meraklı arkadaşlarıma anlatmaya başladım.

''Merkeze neden gelmediğimi sordu ve ben de Mezuniyet Gecesi için hazırlanacağımı söyledim. Gece neden aradığını sorduğumda ise Se Mi'nin Taehyung'a seslendiğini duydum. Mezuniyet Gecesi'nde konuşuruz diyerek telefonu kapattı.''

''Se Mi her yerden çıkmak zorunda mı gerçekten?''

Choon Hee belli ki Se Mi'den hiç haz etmiyordu. Benden daha çok tepki verdiğini bile söyleyebilirdim.

''Sence bu gece seninle ne konuşacak?''

Ortada iki tane ihtimal vardı. Ya bana Se Mi ile aralarında bir şeyler olduğunu açıklama gereği hissediyordu ya da Se Mi'den bağımsız olarak benimle konuşmak istediği başka bir mesele vardı.

House of Cards ❧ VWhere stories live. Discover now