VI

308 11 0
                                    

Am ajuns la Yoongi. Usa era întredeschisă. Cand am intrat l-am observat pe Suga întins pe podea înconjurat de toti prietenii nostri, încercând să îl convingă să nu mai bea.
Cand l-am vazut, m-am blocat. Lacrimile mi-au aparut una cate una pe obraz. Toti au ieșit din camera lăsându-ne sa vorbim. Cand Yoongi m-a văzut a izbucnit în lacrimi. Nici unul dintre noi nu avea curajul sa vorbeasca.
Mi-am luat inima în dinți și m-am dus lângă el. Am incercat sa vorbesc, însă ma balbaiam.
Lucy:Y...Y....Yoongi.
Acesta își întoarce privirea către mine, putând să îi observ fata obosită.
Suga: L...L...Lucy....eu.
Lucy: Vreau doar sa aud ce ai de spus.
Suga: E...e numai vina mea.
Lucy: Vina ta?
Suga: Da
Lucy: Nu....Nu e vina ta. E vina mea ca te-am iubit si te iubesc atât de mult, iar tu te saruti cu alte fete chiar de aniversarea noastră.
Suga: Lucy....tu insemni totul pentru mine. Tu esti viata mea, universul meu. Nu as săruta niciodată o altă fata.
Lucy: Dar ai facut-o! Spun eu in timp ce il întrerup.
Suga: Nu, nu am făcut-o. Adica da....dar nu am vrut asta. Ea m-a sarutat. Am impins-o dar....a fost....p...prea târziu. Tu...si...copilul nostru...ati.
Lucy: Nu mai spune nimic! Am avut două persoane pe care le-am iubit mai mult decât viata mea. Tu si copilul nostru, iar acum....Nu mai am nimic. Nu mai am nici un scop in viața.
Suga:Hai sa ne creem împreună un scop! Lucy, eu mi-aș da viata pentru tine! Te iubesc mai mult decât orice! Te rog, iartă-mă! Crede-mă, eu sufăr mai mult decât crezi! Viața mea s-a sfârșit deja in momentul in care am aflat de copil si in momentul in care te-am pierdut!
Lucy: Suga...Eu.....
Suga:Nu mai spune nimic!
În momentul următor Suga m-a sărutat. Nu am putut să mă abțin si i-am raspuns sarutului.. Am simtit ceva ce nu am mai simtit de mult. Am simtit ca nu minte, ca el chiar ma iubeste.
Ne-am despărțit din sarut din cauza lipsei de aer, urmând să ne privim în ochi.
Lucy: Iti mai acord o șansa.

💫SOULMATES💫Where stories live. Discover now