part 4

240 22 6
                                    

Σηκώθηκα από το κρεβάτι το πρωί,  κατευθύνθηκα προς το μπάνιο αφού έριξα νερό στο πρόσωπο μου να ξυπνήσω, πήγα στο δωμάτιο, πήρα το κινητό μου και τα ηχεία και κατέβηκα στην κουζίνα.  Θα έφτιαχνα ένα θεσπέσιο πρωινό σήμερα,  ξύπνησα με κέφια. 

Πήγα στην κουζίνα άνοιξα το κινητό μου έβαλα την αγαπημένη μου πλειλιστ ,άναψα και την καφετιέρα να ζεσταίνετε ,για να φτιάξω έναν ωραίο ζεστό καπουτσίνο , το άρωμα του καφέ ,ιδικά του φρέσκοκομμένου,  είναι το αγαπημένο μου,  μου θυμίζει όταν ήμουν μικρή και κάθε μέρα ξυπνούσαν με την μυρωδιά του φρέσκοκομμένου καφέ και της φρέσκες τηγανίτες πάνω στο τραπέζι με όλη την οικογένεια μαζεμένη να τρώμε, να γελάμε.

Τώρα πλέον δεν περνάμε τόσο χρόνο μαζί μετά το α..., κούνησα το κεφάλι μου πέρα δώθε ' μην τα σκέφτεσαι πλεον αυτά πάνε πολλά χρόνια ' λέω στον εαυτό μου και προσπαθώ να μην χαλάσω την διάθεσή μου.

Αφού ζεσταθηκαι το μηχάνημα, έκοψα τον καφέ και έφτιαξα το υπέροχο καπουτσίνο μου, μετά έβαλα να φτιάξω τηγανίτες.  Αφού τελείωσα έκατσα να φάω με την μουσική να ηχεί τόσο όμορφα στα αφτιά μου που άρχισα να χορεύω,  θα είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα σκέφτηκα.  Αφού τελείωσα με το φαγητό πήγα και να πλύνω τα πιάτα αλλά με πρόλαβε το τηλέφωνο. 

Το σηκώνω

-Παρακαλώ;;

- Ναι Αιρην σε παρακαλώ μην το κλείσεις η Μαιρα ειμαι,  κοίτα το ξέρω είσαι θυμωμένη αλλά σε παρακαλώ συγχώρεσε με ήμουν απότομη γιατί ήμουν χάλια δεν έπρεπε να ξεσπάσω σε εσένα...

- Κοίτα να δεις ηρέμησε, σε λίγο θα περάσω από το σπίτι σου να μιλήσουμε οκ;; 

- Αλήθεια;;

- Ναι

- Ευχαριστώ πολύ

- Δεν χρειάζεται άντε τα λέμε σε λίγο γειά

Και κλείσαμε το τηλέφωνο,  πήγα να ετοιμαστώ,  ήμουν υπερβολική μαζί της, οκ ήταν καλή μου φίλη και εγώ φέρθηκα εγωιστικά αν και δεν είναι του στιλ μου ,απλά αυτά που μου είπε..  Οοοοο σταματά να τα σκέφτεσαι αυτά χαζή λέω στον εαυτό μου  . Ανεβαίνω πάνω βρίσκω ρούχα και ντύνομαι γρήγορα βάζω μια απλή ροζ μπλούζα, με μια μαύρη φόρμα και  τα all star μου τα μαύρα παίρνω τα κλειδιά,  το τηλέφωνο την τσάντα μου και φεύγω.

Μπήκα στο αμάξι μου και ξεκίνησα σε λιγο θα έχω φτάσει είναι σχετικά κοντά μου το σπίτι της.

Συμπεριφέρθηκα χαζά εκείνη οπότε είχα πρόβλημα με βοηθούσε, δεν θέλω να την χάσω από φίλη μου έχουμε περάσει πολλά μαζί.

Στα βήματα του...έρωτα!(on Hold)Where stories live. Discover now