16.bölüm

977 169 47
                                    

Evet efendim 16. bölümle karşınızdayım.

Bu bölümü MorbeyinMAN' a ithaf ederken kendisine teşekkür ediyorum ve herkese iyi okumalar diliyorum.

Rüzgar eve geldiği gibi kendini banyoya attı. Haftanın ilk gününden bu kadar efor diğer günlere olan yaklaşımını etkiliyordu.

Üzerindekileri çıkarttıktan sonra yere attı. Hiç beklemeden suyunu ayarladığı jakuzinin içerisine girdi.En azından burada biraz dinlenmek istiyordu.

Eve gelmeden Pelinle buluşmuştu ve bir kez daha kişisel tahlilinin yanlış çıkmadığını görmüştü. Kızla değil bir ömür bir gün geçiren sağ eline tapar sekse tövbe ederdi. Banyoya girmesinin diğer sebebi ise tüm gün ona dokunmuş olmasıydı ve Rüzgar bu tipleri hiç mi hiç sevmezdi.

Okulda utangaç olan kız gitmiş yerine bambaşka bir varlık gelmişti. Bu yüzden de okuldakini ilk yaşadığı şoka bağladı. Yoksa kızın psikolojik sorunları olduğunu düşünecekti. Rol yapmakta sorun yaşamamasına rağmen bugün oyunculuğulunun zirvesini yaşamıştı ki neredeyse düş yakamdan artık diye bas bas bağıracaktı.

Tüm bunlara rağmen hala elinde birşey yoktu ve babasının dediğini yapabilmesi için maalesef daha çok sabıra ihtiyacı vardı.

Sanki olanlar bugüne kadar takıldığı tüm kızların ahıydı. Gözlerin üstünde olmasından hoşlanan Rüzgar bu kızın gözlerine lanet etti çünkü bir saniye bile üzerinden ayrılmamışlardı. Şu işi bir an önce halletmesi gerekiyordu.

Düşüncelerin beynini yediğini hissettiğinde vücudunu başı da dahil olmak üzere suyun altına çekti. Artık yarım saatliğine de olsa hiçbir şey düşünmek istemiyordu. Zaten şu bilgisayara da bakamamıştı. Öyle bir zaman kıtlığı yaşıyordu ki nefesini bile dakikada dört kez alıyordu. Bugünlerde annesinin yanında kalmasının babasının sinirine büyük katkısı olduğunu düşünüyordu. 'Umarım bu hafta beni yanına çağırmaz ' diye düşündü. Yoksa tırtılın bir kelebek olup ağından kaçmak için yaptığı planları fark edemeyebilirdi. Onun için de ekstra dikkatli olması gerekiyordu.

Rüzgar banyoda bu düşüncelerle boğuşurken Batuhan da boş durmuyordu. O da hasta olmanın verdiği yorgunluğu taşımasına rağmen Caner'i araştırıyordu.Bugün bir kez daha onu tüm okulda aramış fakat bulamamıştı. Hatta kaydını başka okula aldığından bile şüphelenmişti ama arkadaşlarına sorduğunda yarın okula geleceği cevabını almıştı ve bu gerçekten rahatlamasını sağlamıştı. Caner onun tutunduğu tek daldı ve amacına giden yoldaki tek yoldaş olabilecek insandı.

Bugün Rüzgar'ın yanından çıktıktan sonra voleybol antrenmanına kalan kızların kendi aralarında konuşmalarını duymuş ve duyduklarına gerçekten çok şaşırmıştı. Geçen hafta Rüzgar rezil ettiği kızla bugün ne hikmetse takılmaya karar vermişti. Acaba bu da intikamın bir parçası mı diye düşünmeden duramıyordu.Belki de o gün kızla konuştuğunu öğrenmiş ve onu kendi tuzağıyla vurmak istemişti. Ama kızla konuşurken özellikle kimsenin olmamasına dikkat etmişti.Şu anlık yapacak birşeyi yoktu ve bekleyip görecekti ama eli bağrında değil. Tabiki beklerken kendi çapında bir takım intikam planları kuruyordu. O soğuk su pardon buz olayını unutmamıştı. Kahve olayını da tasarruf amacıyla aklının diğer tarafına kazımıştı. Yeri gelince hepsinin hesabı teker teker sorulacaktı. Ve o zaman kim bilir. Belki yarındı belki de yarından da yakındı.

Batuhan bir yandan planlar kurarken diğer yandan da geçmişi hatırlamak için uğraşıyordu. Bugüne kadar annesi onu herhangi bir psikoloğa götürmemişti ve açıkçası o da bunun üzerine pek düşünmemışti. Olayları bir tek geçmişi hatırlarsa çözebileceğini düşünüyordu. Küçücük bir çocuk ne yapmış olabilirdi de başka bir küçük çocuk büyümesine rağmen ona bu kadar kin besleyebiliyordu. Bu kinin nedenini öğrenebilmesi için psikologla görüşmesi ve gerçekten o televizyonlardaki doktorların da dediği gibi çocukluğuna inmesi gerekliydi. Bu durumda ona yardımcı olacak tek kişinin Sevim teyzesi olduğunu düşündü. Ama onunla yalnız olduğunda konuşmalıydı. Rüzgar'ın bu durumdan haberdar olmasını istemiyordu.

GECE LAMBASIWhere stories live. Discover now