One

2.9K 271 11
                                    

Vysoký chlapec vešel do obchodu s hudebninami.
První čeho si Ella všimla, byly jeho sluneční brýle, nad čímž se pozastavila. Proč nosí sluneční brýle uvnitř budovy? Pak si ale všimla bílé, podlouhlé věci, kterou ťukal všude kolem sebe, a okamžitě si v duchu vrazila facku. ‘Vždyť je slepý!‘ napomenula se a soucitně na něj hleděla.
,,Promiňte, nepotřebujete pomoc?“ vyhrkla, když stál u bicí soupravy, přímo naproti pultu, za kterým stála. Chlapec, jehož blonďaté vlasy v nagelovaných bodlinkách trčely všude, se otočil za jejím hlasem a usmál se.
,,Byla byste tak hodná?“ Měl příjemný hlas. Tak příjemný, že tato pouhá čtyři slova vyvolala na jejím těle husí kůži. ,,Hledám strunné nástroje. Konkrétněji kytary.“
,,A elektrické?“ zajímala se Ella a obešla pult, přičemž si upravovala sukni, který jí sahala ke kolenům. Chlapec zavrtěl hlavou a když byla Ella až u něj, všimla si hnědých kořínků. Že by falešná blonďatá?
,,Ne, akustickou.“ Ella přikývla a rozešla se směrem ke kytarám. Ale zarazila se, načež se otočila zpátky k tomu klukovi, který stále stál na místě v domněnce, že Ella stojí stále u něj. Měla by ho vzít za ruku? Nebo si odkašlat, aby tak následoval zvuk jejího hlasu.
Rozhodla se pro první možnost. Vrátila se k němu a se zaváháním se dotkla jeho paže. Chlapec sebou trhl.
,,O-omlouvám se. Já jenom..“
,,Ne, v pořádku,“ odmávl to a uvolnil se. ,,Jenom jsem se lekl.“
,,Dobře, tak...“
,,Byla byste tak...“ Odmlčel se a zdvihl k ní ruku.
,,Jistě,“ vydechla a uchopila jeho ruku do té své. Prsty přejela přes jeho prsty, po jeho dlani až se nakonec zastavila v ohybu jeho lokte.
,,Je to támhle..“ 

________________________________________________________________

¤ Here we go!!! První díl a doufám, že se vám líbil :)))

LOVE YOU!!!

BlindnessWhere stories live. Discover now