Chapter nineteen

1.3K 41 0
                                    

Prošlo je tjedan dana od prvog poljupca. Poljupca kojeg sam ja započela, a David nastavio. Protekli tjedan bio je ispunjen rutinom; škola, domaći radovi, Davidovi poljupci... i tako u krug.
Dap, cijeli tijedan, svaki dan ujutro i navečer bila bih obasuta Davidovim poljupcima na koje sam uvijek uzvraćala.

Jason mi nije dao mira otkada je saznao da živim sa Davidom. Uvjeren je da je David pedofil, tako da sam provela većinu proteklog tjedna objašnjavajući mu suprotno.

Je li on pedofil zato jer je poljubio maloljetnu osobu, odnosno mene? Mislim da nije jer sam mu ja to svojevoljno dopustila, a i uskoro ću napuniti osamnaest i više neću biti maloljetna.

Jason je na moj nagovor priznao svoje osjećaje Jackie i ona je bila izvan sebe od sreće.  Sada su u sretnoj vezi, na početku koje sam im rekla da ne želim nikakvo ljubakanje, tepanje i slične stvari vidjeti dok sam s njima. Začudo, složili su se i uvijek drže ruke podalje jedno od drugoga kad bi bili u blizini mene.

David, zgodan kao i uvijek ušao je ušao u učionicu i prekinuo moj tok misli. Odjeven u crnu košulju sa prva dva otkopčana gumba i rukavima zavrnutim do lakta te modrim farmericama dominirao je prostorijom. Njegov pogled susreo je moj i mogla sam vidjeti kako mu se jedna strane usana podigla u laganom smješku.

Krivila sam svoje izdajničko tijelo koje je reagiralo na njega. Svaki put kad bi mi se približio moje srce bi ubrzalo, a dah postao isprekidan.

Ali, nisam mogla sebe lagati da mi se ne sviđa osjećaj kada me dodiruje.

"Donio sam rezultate vaših testova." Progovorio je. Prekjučer smo pisali test za kojeg smo skoro cijeli tjedan vježbali. David je polagao velike nade u nas. Neki bi ostajali dodatan sat u školi kako bi vježbali s njim. Iako, sumnjam da su školske drolje ostajale radi vježbanja više bih rekla radi zavođenja zgodnog profesora.

Proteklu noć proveo je ispravljajući naše testove jer sam ga ja nagovorila. Da, znam, iskoristila sam svoj položaj, ali da se njega pitalo ostavio bi nas da čekamo još.

Kada je sinoć bio gotov sa ispravljanjem bio je iscrpljen i umoran i odbio mi je reći ocijenu. Tako da ću saznati kada i svi ostali.

Podijelio nam je testove i kada sam pogledala svoju ocijenu nisam bila iznenađena. Dobila sam pet i imala sam jednu pogrešku. Nisam arogantna ni umišljena, ali sam marljivo radila i učila za taj test. Bila sam ponosna na sebe, a i prema Davidovu pogledu mogla sam reći da je bio sretan zbog mene. Pogledali smo i dah mi je zapeo u grlu. Prisilila sam se odvojiti pogled.

"Čestitam na dobrim ocijenama. Niste me razočarali. Zato ostatak sata možete raditi što želite."

Razredom se prolomilo oduševljenje i ubrzo svatko je bio zauzet nečim. Neki su rješavali domaće radove ili učili, a neki, kao ja, su pričali.

"Profesore." Usmjerila sam pozornost na Lucy koja je podignula ruku kako bi dobila Davidovu pozornost.

Lucy je školska drolja. Dosta je popularna jer se dok smo bili niži razred spetljala sa jednim od seniora. Kada je prekinula sa njim lako je prešla na drugoga i tako sve dok svaki senior nije spavao sa njom. Mislim da je većina muške populacije škole bila s njom. Sve je to bilo samo za jednu noć, ali njezina popularnost raste iz dana u dan. Sretna sam što ću je se rješiti za nekoliko mjeseci i što ju više neću morati gledati.

"Željela bih vas pitati jedno pitanje u ime svih cura ove škole." Prevrnula sam očima kada je započela. Mogla sam pretpostaviti što će ga pitati.
David je skeptično kimnuo glavom i nastavila je.

"Imate li djevojku?" Bingo. Cijeli razred je utihnuo čekajući odgovor.

"Nema, nego je samo tebe čekao cijeli život."  Sarkastično sam promrmljala, ali kada se cijeli razred počeo smijati shvatila sam da ipak nisam bila toliko tiha. Čak sam vidjela mali osmijeh na Davidovim usnama. Ne znam ni sama zašto sam to rekla, ali zasmetala mi je pomisao da ga Lucy promatra kao svoj "zalogaj". Iako, naravno, David je dovoljno zreo da ne padne na te fore i gluposti.

Trust me [Teacher/student]~ CRO~Where stories live. Discover now