Capitolul 2

3 0 0
                                    

Mă trezesc destul de obosită din cauza ca nu am putut deloc să dorm bine aseară. Mă scol din pat şi decid să mă duc la baie să mă spăl pe față şi pe dinți .Încep să îmi spăl față foarte bine şi încep şi cu dinții  care îi fac destul de albi .După ce termin rutina de dimineața decid să îmi iau un tricou alb şi cu o pereche de blugi destul de confortabili.După ce termin de îmbrăcat încep să îmi pieptăn părul şi îl las pe spate .Decid să îmi iau bagajul şi mă duc jos unde văd că tata mă aştepta.
Îmi pun geamantanul în portbagajul mașinii şi mă urc în mașină. Sunt destul de supărată că trebuie să plec din orașul unde am copilărit atâta timp .Într-un final ajungem la casa nouă unde a luat-o tata .Mi se pare destul de drăguță dar nu e ca în orașul unde stăteam noi.Intru în casă şi văd că sufrageria e destul de mare .
-Îți place casă cea nouă?mă întreabă tata .
-Da e destul de frumoasă .Pot să ştiu unde e camera mea?îl întreb eu
- E chiar ultima ură din hol .îmi spune tata .
Mă reped foarte repede în camera mea cea noua care nu arată aşa de rău .Pot spune că îmi place destul de mult față de unde stăteam eu .Am un pat destul de măricel .Noroc că am camera albă şi pot să mi-o fac în gustul meu .Îmi pun hainele în şi foaier destul de repede şi decid să îmi fac un duş .E bun că am baia la mine în cameră  .Adică îmi doream şi eu puțină intimidate față de tata .

După ce am terminat duşul mă înbrac într-o pereche de pantaloni scurți şi un maieu şi mă pun în pat pentru că sunt destul de obosită .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 04, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Granița dintre iubire şi urăWhere stories live. Discover now