4. Анален секс🔞🔞🔞

9.3K 46 3
                                    

Здравейте искам да ви разкажа моята история. Преди две седмици се проведе сватбата на сестра ми. Заедно с братовчедка ми организирахме всякакви забавни неща за сватбата и. Седнах да изчакам братовчедка ми. След около 10-15 Мин чакане тя се появи беше много секси облечена с червена къса рокля прилепнала по нея. Като я видях направо ченето ми удари пода казах си колко е секси исках я много силно. Направо вече бях готов да свърша, усетих как приятелчето ми е готово за нея. Започнах да си представям как я целувам, как я прегръщам, как я докосвам, как целувам всяка една част от нея, да я усетя около мен, да я вкуся. Как я целувам цялата и уставям синьо-лилави петна навсякъде. Изведнъж нейният глас ме извади от тези мисли. Започнахме да говорим за сватбата на сестра ми. Но в главата ми изниква само мисълта как я целувам, как я докосвам и как я чукам здраво. Как я яздя, как влизам в нея, как я карам да крещи името ми, как я карам да крещи отново и отново името ми докато свършва. Как поема приятелчето ми в устата си. По едно време я видях да ръкомаха пред лицето ми.
Попита ме : Май не ме слушаш къде се отнесе?
Аз и казах никъде. Отдаличих се на прилично разстояние и се опитах да я слушам, а не да оглеждам всяка една част от нея. После седнах още по далеч от нея но тя се приближи много близо до мен усетих как панталона ми рязко утесня. Помислих си какво ми причинява това момиче. Излязох на бързо от стаята и тя ме последва и аз влязох в моята стая и тя влезе след мен. Попита ме какво ми става, защо съм изчезнал така? Като се обърнах да и кажа да излезе в този момент. Тя видя подутина та на панталона ми и забеляза жадният ми поглед върху нея. Тя ме погледна и каза:
Разбрах защо го направи. Скъси разстоянието между нас и ме бутна на леглото и седна върху мен и започна да разкопчава панталона ми. И ми прошепна в ухото "Знам че това искаш". И свали боксерки те ми и започна да движи ръката си по дължината ми, да го ближи и да го поема целият в устата си. Много ми харесваше гледката и самото усещане. След още малко свърших и реших да и върна услугата и започнат да засмуквам клиторчето, да я лижа и да вкарвам пръсти в нея тя стенеше по бързо искам те в мен. След това я обърнах сложих един презърватив и влязох можно в нея, тя изтена започнах да се движа мощно и след малко разбрах че ще свърша. Изкарах го от нея махнах презърватива и свърших на корема и това много и хареса. Каза ми че иска да ме язди. Сложих един презърватив и тя седна върху мен и започна да подскача и да стене. На мен много ми хареса това и тези нейни движения господи ме докараха до екстаз. След това свърших изкарах презърватива прегърнахме се и заспахме щастливи и задоволени.

Мъжки фантазии🔞🔞🔞जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें