32.rész

1.3K 85 7
                                    

Anyukád ajtó nyitása után,egy érdekes arckifejezés ütött arcára. Ígyhát óvatosan arrébb toltad,hogy meglásd a vendéget. Azonnal sokkot kaptál.
-S-srácok?-kérdezted boldogan,mégis zavarban voltál.
-Üdv,[V.N]-san! Lenne egy kérdésünk,illetve egy javaslatunk.-lépett előre a buli szervezője,Momo.
-Ha a bulitokról lenne szó már megbeszéltük,hogy nem.
-Meg szabad kérdeznem miért?
-Drága kislányom egy fiút hívott fel a szobájába,akit most itt hirtelen nem találok a tömegben,az engedélyem nélkül.
-Hiszen tudtad ki az a fiú aki véletlenül sem az osztályomba jár.-mondtad a végefelé erőteljesebben beszélve.
-Akkorsem engedtem meg,hogy fel jöjjön.
-Hölgyem! Össze írtunk egy listát,amely a házimunkák elvègzését tartalmazza. [T.N]-chan örömmel végezné őket a buli után.-mondta Momo,majd anyukád felé nyújtotta az A4-es papíron összeírt dolgokat. Anyukád alaposan olvasgatta,miközben odasúgtad Momonak.

-MI HÁZIMUNKA?
-Jönni akarsz vagy nem?
-Nem akarok házi munkát de menni akarok!-ekkor vállat vont,és anyukád felé fordította a fejét.
-Rendben van.-mondta anyukád,ekkor mindnyájótoknak felcsillant a szeme,ekkor jött a tipikus..
-DE! Ha nem tartassz be ezek közül akár egyet a buli után.....év végéig SE-HO-VA NEM MÉSZ!-fenyegetett anyukád. Majd bólintottál egyet és behívtad a fél osztályt,és a szobádba rohantatok,hogy összepakolj.

-Úristen srácok ez felfoghatatlan,hogy ezt megtettétek értem. Köszönöm!-ugráltál az örömtől,de csak Momo figyelt rád ugyanis mindenki elvolt foglalva a szobádat rejtő kacatokkal.
-Hiszen tudod,hogy [T.N]-chan nélkül nincs jó buli!-szólalt meg Denki,amire te erőtlenül a vállába boxoltál. Megakartad ölelni,de tudtad hogyha megteszed Todoroki kiborul.

-Nem gondoltam,hogy ilyen messzire mentek ezzel.
-Én tudod mit nem gondoltam? Azt hogy Bakugo is elfog jönni.-mondta Kiri,majd mindnyájan az eddig szótlan durcis süni felé fordítottátok a fejeteket.
-Deku. Tudod miben állapodtunk me...
-IIIIGEN,igen igen tudom....-vágott Bakugo szavába Deku,aki jelenleg egészen normálisan váltott szót a brokkoli fejűvel...egyből leesett,hogy lefizették.Gyorsan bepakoltál,közben Kiri és Denki a parafatábládat ragasztották össze mindenféle hülyeséggel. Majd elindultatok a buli helyszínére...

//Igen,tudom...ebben a részben egyáltalán nem volt Todoroki x Reader-chan moment(s) de ígérem,hogy a kövi részben soook sok sok sok sok ilyen lesz.Illetve eléggé rövidke lett,de ezt is majd pótolom. Addigis puszii!^^\\

Szívembe zárva[BNHA fanfiction]-[!BEFEJEZETT!]Where stories live. Discover now