finale: rezultati

107 14 15
                                    

Tokom tri meseca, četrnaest takmičara se borilo da dođe dovde. I evo nas, posle šest rundi u finalu. Vreme je da se slavi.

Prvo želim da se zahvalim svima koji su učestvovali. Bez vas, ovog takmičenja ne bi bilo. Ovo je prvi put da organizujem ovako nešto, pa se nadam da vam se svidelo.

Da li biste odgovorili na neka pitanja o ovom takmičenju ako bi to napisala u sledećem nastavku? O tome kakvi su vam utisci, šta vam se nije svidelo, a šta jeste?

Takođe, da li biste bili zainteresovani za zimsku verziju ovog takmičenja...?

Pošto se ovo takmičenje završava ovde, sada ću više pažnje posvetiti 'cover contest-u' na ovom profilu. Možete baciti pogled ako vam se ovakva takmičenja dopadaju.

Da li se slažete da pređemo na proglašenje pobednika?

Da se podsetimo naših finalista:

SweetAngel126

mirna_devojka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mirna_devojka

martina-story

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


martina-story

martina-story

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Treće mesto:

mirna_devojka

Moram priznati da me je tvoj poslednji rad malo razočarao. Imala si odlične covere do ove runde. Napisala si da najviše voliš da praviš jednostavne covere, i oni ti najbolje idu. A evo šta mi se nije svidelo kod tvog poslednjeg rada: nije realan. Možda ću zvučati grubo, ali to mi nije namera. Pozadina je neka...galaksija? Odakle u galaksiji pare, vatra i policijska traka? Gde stoje ove devojke? U vazduhu. Onda, ovaj plavi 'unutrašnji sjaj'? Nerealan. Verovatno si pokušala da izblenduješ devojku s pozadinom, ali nije baš uspelo. I na kraju leptiri - nepotrebni. Nadam se da te nisam povredila ovim, ali stvarno si imala odlične covere do sada. Moj savet ti je da posvetiš malo više vremena manipima. Napravi neki u slobodno vreme. Takođe, obrati pažnju na dimenzije covera. Ispravna veličina je 512x800.

Drugo mesto:

martina-story

S obzirom da praviš covere tek nekoliko meseci, tvoji radovi su dobri. Zbog toga što si tek početnik, pretpostavljam da će ti ove kritike pomoći. Primetila sam da praviš jednu grešku u skoro svakom radu. Ne samo u coverima za ovo takmičenje, već i u tvojoj knjizi za covere. A to je što se jasno vidi ivica slike na coveru. Ili to što slika nije preko celog covera. Ne znam da li si shvatila. Na tvom coveru 'Summer Love' najbolje se vidi. Nije realno. Trebalo je da je staviš preko celog covera. Nadam se da si me razumela. Neću ovde mnogo da razvlačim, tako da ako ti treba joj pojašnjenja pošalji mi poruku. Druga zamerka su mi bili tvoji fontovi. Ali videla sam da si promenila aplikaciju i da više ne koristiš PicsArt za fontove. To je bila ispravna odluka, zato što su fontovi tamo užasni.

Što se tiče ovog rada - dobar je. Kao što rekoh ranije, policijska traka nije preko celog covera. Novac se ne vidi dobro. Takođe je prevelik u odnosu na traku, a još je iza nje. Ali, boje mi se sviđaju jer su ujednačene.

Nadam se da nisam zvučala pregrubo. Želim da ove kritike shvatiš kao savete. Jer, volela bih da je meni neko ukazivao na greške dok sam počinjala. Želim ti svu sreću u daljem radu!

Pobednica ovog takmičenja:

SweetAngel126

Prvo, čestitam! Ova pobeda je itekako zaslužena. Tvoji radovi su u svakoj rundi bili odlični. Što se tiče poslednjeg rada, imam dve zamerke. Prva je vatra na njenoj glavi. Nije realno. Ako bi ti glava gorela ne bi izgledao tako. Sledeća je deo oko njene kose i ramena. Mutno je. Preporučujem ti da u budućem koristiš bolje png-e. Ali, sve u svemu, odličan rad. Nemam neki poseban komentar ili savet za tebe. Osim naravno da ne odustaješ!

Žao mi je što proglašenje malo kasni, ali trebalo mi je malo vremena da se naviknem pošto sam pošla u srednju.

Uskoro ćete dobiti i nagrade. Samo, molim vas, pošaljite mi poruku da se dogovorimo kako da vam pošaljem nagrade.

Iskreno, ne znam sta da kažem za kraj osim....

Hvala vam.

summertime ○ graphic battleWhere stories live. Discover now