Rozhovor s MiselKlempova

53 8 6
                                    

,,Táto fotka vznikla v prvom byte, kde sme začínali s priatelom

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Táto fotka vznikla v prvom byte, kde sme začínali s priatelom. Ve Viedni, nový život a nádej v lepšie zajtrajšky. Cítila som sa šťastná a každému to prajem zažiť. Ten pocit, že ste urobili niečo dobre. Možno napíšem knihu. :D Až bude čas. Hrozné niečo so mnou. :D" 

Míša je ambiciózní žena i autorka se smyslem pro humor, která je krásná nejen svým vzhledem, ale i svou duší. Když píše, je zcela otevřená a při psaní se nedrží jen jednoho žánru. V psaní, které je jejím koníčkem, má svůj sen a cíl: vydat knihu do tištěné podoby. Cílevědomost a kuráž Míše nechybí však pouze v psaní, ale i v životě. Stejně jako já, tak i dvacetipětiletá Míša opustila svou rodnou zem, své cíle týkající se kariéry a vydala se žít do zahraničí za svou láskou. Vedle náročného zaměstnání pracuje také ještě jako redaktorka pro web časopis o umění a kultuře. No, řekněte sami - nemá Míša nejlepší předpoklady pro to, aby její kniha byla jednou na pultech knihkupectví? 

Představení MiselKlempova jejími slovy: ,,Som čerstvo dvadsaťpäťročné, strelené, usmievavé, priveľmi úprimné žieňa zo Záhoria. Humor mi nie je cudzí, dokážem sa baviť na svoj účet, len nech je sranda a minimálne sedem z desiatich viet, ktoré poviem, majú sexuálny podtón. 😂 Sem tam použijem sarkazmus, či iróniu, ale to ma musí človek nahnevať buď do nepríčetnosti alebo to používam zase raz pre zábavu.
Momentálne pracujem v najkrajšom pivnom lokále v Európe, vo Viedni, kde aj žijem so svojim priateľom.
Milujem cestovanie, pláže, nové miesta, turistiku, rada fotím, píšem knihy, pomáham, aj keď sa mi to vypomstilo pár krát, ale už som raz taká, že stále tu pre niekoho som. Robím redaktorku do web časopisu o umení a kultúre. Zbožňujem romány, ako aj to typické klišé, plus milujem erotické romány. Som za každú srandu, s každým sa rada spoznám, pretože nemám problém s ľuďmi a moje ústa sa nevedia zatvoriť. :D
Okrem toho... pracujem v pivnom lokále, keďže mám hotelovku, predtým som hneď po škole pracovala päť rokov ako podnikateľka vo finančníctve.
Teraz je mojou prioritou udržať si výborný flek, keďže som dostala po trich dňoch ponuku na vyšší post v tomto lokále. Ďalšia priorita a veľká túžba je mať psa, najlepšie nemeckého ovčiaka, pretože som na týchto havošov od malička učená, keďže ani iného psa sme nemali."

"

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Rozhovory s námi spisovateliKde žijí příběhy. Začni objevovat